Suriye Ordusu’ndan ayrılan bir binbaşı, Suriye ordusundan öldürülenlerden kendisinin sorumlu olduğunu çünkü bu askerlerin uyarılara karşı ısrarla sivil halkı öldürdüğünü belirtti. Binbaşı tüm onurlu Suriyeli askerleri kardeşlerini öldürmekten vazgeçmeye çağırdı.

Suriye Ordusu’ndan ayrılan Binbaşı Hüseyin Harmuşi, Cisr Eş Şugur bölgesinde rejimin iddia ettiği gibi silahlı bir çete bulunmadığını, Suriye ordusundan öldürülen askerlerden kendisinin sorumlu olduğunu, bu askerleri halkı kasıtlı olarak öldürdükleri ve ikazları dinlemedikleri için öldürmek zorunda kaldıklarını açıkladı. 

devamı bizden..En dandik yorum: Binbaşıya bakarmısınız? Öldürdüğü kim? Koruduğu kim? Kimin için öldürdü? Kendi askerlerini öldüren binbaşı. Ülkesinde isyan var, ya isyancılar öldürecek yada isyanı bastırmaya çalışalanlar bu dünyanın her yerinde böyle. Ülkesine barışı getirmek için mücadale etmesi gerekirken daha çok kan dökülmesi için elinden geleni yapan bir binbaşı. Orta doğu hain dolu, bir zamanlar Osmanlıya karşı ingilizlerle bir olup osmanlıyı yıkanlar, bugün hala akıllanmamış, libyadaki isyancılar ingilizlerle, fransayla, ıraktaki isyancılar ABD ile ne için kimin için kendi insanlarını öldürüyorlar. Aç gözlülük, hainlik almış başını gitmiş işin kötü tarafıda karışık ülkelerin halkının hemen hepsi müslüman.
timeturk.com/tr

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top