Bir kadın için gerçek aşk, şartlar ne olursa olsun. vazgeçmemektir; ölümüne savaşmak, sevdiği adam için her şeyi göze almak ve gerek diğer kadınlarla gerekse sevdiği adamın ailesiyle, yeri geldiğinde kıyasıya dövüşmek demektir. Erkekler bunu bilir; ancak, çoğu zaman bilmezlikten gelir.


2 Kadınlar, erkeklerin eski sevgililerinden bahsetmesinden hiç hoşlanmaz, özellikle "eski sevgilim" derken, sondaki "m" harfine vurgu yapılmasına hiç tahammülleri yoktur.
Zira sevgili eskimişse, "sevgilim" diye nitelendirilmemelidir. Olsa olsa, "eski sevgili" olabilir.

3 Erkekler, çapkınlık yaparken, hiç yakalanmayacaklarını zanneder; ancak âşık kadın, aldatıldığını hisseder, örneğin o kadında.
aldatıldığını hissettiği anda; kalp sıkışması, mide bulantısı ve baş ağrısı gibi belirtiler görülebilir.
Unutmayın, kadın bilir, görmese de. duymasa da kalbiyle bilir.

4 Kadınlar, yalnızlıktan hiç hoşlanmaz; aslında bu, paylaşmayı çok sevmelerinden kaynaklanır.
Duygu, düşünce, sevgi gibi birçok şeyi, karşısındakilerle paylaşırlar. Kısacası, kadınlar için hayat, paylaştıkça anlam kazanır. Konuya bu açıdan bakıldığında bile, erkekler, kadınların hayatlarındaki önemlerinin farkına çoğu zaman varamaz.

5Güven duygusu, erkekler için. saf ve güçsüz bir duygudur; ancak bu, kadınlar için bir hazinedir.
Kadınların hayatları boyunca aradıkları en önemli duygu, güvendir.

6 Aldatılan kadın yoktur; çünkü her kadın, aldatıldığını hisseder ve aldatıldığı ortaya çıkmadan önce intikamını alır. Sevdiği adamın başka bir kadınla fazla ilgilenmesi bile bir kadın için aldatmayla eşdeğerdir ve kadın, kendisine yapılan bu haksızlığın altında asla kalmaz.

7 Bir kadın için hayattaki en önemli şey sevgisini hissettirebilen, "Seni seviyorum." sözünü, kalpten söyleyebilen bir erkeğe sahip olmaktır.
Bir kadın için böyle erkeğin değeri, tahmin edebileceğinizden de fazladır.

8 Bir kadın, bir aşktan diğerine birkaç saatte gidebilen; seçici olmayan bir erkekten asla hoşlanmaz.

9 Kadınların her zaman güçlü bir erkek aradığı düşünülür. Oysa kadın, doğası gereği erkekten daha güçlüdür; acı eşiği daha yüksektir ve fiziksel olarak daha kuvvetli olmasa da ruhsal olarak zırhlarla donatılmıştır. İşte, erkeklerin düştüğü en büyük yanılgı budun kadın, zayıf değildir ve güçlenmek için erkeğe ihtiyaç duymaz.

10 Bir erkek, karşısındaki kadını anladığını zanneder; ancak yıllar geçtikçe, yavaş yavaş yanıldığını, aslında karşısında duranın çok daha karmaşık bir karaktere sahip olduğunu fark eder. Çünkü kadınlar, her zaman sürprizlerle doludur ve biraz araştırmaya başlayınca onlar hakkında; 10 şey değil. 10 binlerce şey bilmediğini görür.

Esquire Aylık/Dergi

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top