Güney Kore'de seks işçileri yine sokağa çıktı. Yüzlerce kadın, polisin kendilerine baskın düzenlediğini söyleyerek protesto gösterisi yaptı. Yaşama hakkı istiyoruz sloganları atan seks işçileriyle polis arasında gerilim yaşandı.
 Başlarında şapkalar, gözlerinde gözlükler, yüzlerinde maskelerle protesto yaptılar.

Güney Kore'de kadınlar, "Yaşama hakkımızı istiyoruz" sloganları attılar.

Onlar seks işçileriydi ve tepkileri poliseydi.

Güney Kore "Haftalardır, seks işçilerinin protestolarına sahne oluyor. Daha önce başkent Seul'de düzenlenen eylemlerin bir yenisi başkentin 108 kilometre Chuncheon kentindeydi.

Yaklaşık 600 seks işçisi ve onlara destek veren sivil toplum kuruluşlarına üye göstericiler, protesto gösterisi düzzenledi. Polisin baskı uyguladığını söyledi.

Seks işçileri kent merkezine yürümeye çalıştı. Polislerle, seks işçileri arasında gerilim yaşandı.

Güney kore'de seks işçiliği yasa dışı ancak yaygın. Seul polisi de, birkaç hafta önce para karşılığı seks yapılmasını engellemek için, önlemlerini sıklaştırarak, araçlarını genelevlerin çevresine park etmeye başlamıştı.

Göstericiler polisin böyle bir önlem almasına, yakınlardaki bir alışveriş merkezinin neden olduğunu ileri sürüyor, polis ise bu iddiayı reddediyor.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player



cnnturk.com

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top