GÜNDE BİR BARDAK NAR SUYU İÇEN ERKEKLER EREKSİYON SORUNU YAŞAMIYOR.
Cinsel sağlık, bireyin genel fiziksel ve duygusal sağlığının önemli bir parçası. Sertleşme sorunu ise, cinsel sağlığı etkileyen tıbbi durumlardan sıkça görülen bir tanesi. Günümüzde sertleşme sorununun bir çok tedavi yöntemi mevcut. Ama bu seferki doğal bir yöntemle bu soruna çare oluyor.

ABD'deki Kaliforniya Üniversitesi'nin, hafif ve orta şiddetli iktidarsızlık sorunu yaşayan 21-70 yaşları arasındaki 53 erkek üzerinde yaptığı araştırmada, katılımcılara bir ay boyunca her akşam yemeğinin yanında bir bardak nar suyu içirildi. Bir ay sonra aynı deney farklı meyve sularıyla yapıldı. Araştırmanın sonunda düzenli olarak nar suyu içmenin ereksiyon sorununu gideren ilaçlara benzer bir etki yarattığı görüldü.

Araştırmaya katılan erkeklerin yüzde 47'si, nar suyu içtikten sonra ereksiyon sorununun azaldığını söyledi. Diğer meyve sularının iktidarsızlık sorununu hafiflettiğini söyleyen deneklerin oranıysa yüzde 31'de kaldı. Araştırmacılar, diğer meyve sularının 'plasebo' etkisi yaratarak iyileşme hissi oluşmasını sağlamış olabileceğini söyledi.
Araştırmacılar, 'Journal of Impotence Research' dergisinde yayımladıkları makalede, nar suyunun içindeki antioksidan maddelerin vücutta nitrik oksit seviyesini yükselttiğini, nitrik oksidin de kan damarlarının duvarlarını gevşeterek cinsel organlara kan akışını kolaylaştırdığını yazdı. Nar suyunun bu etkisinin, iktidarsızlık ilaçlarına benzerlik gösterdiği belirtildi.
 gecce.com 


Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top