Yeni şafak ve Zaman gazetelerinin yaptığına bak !
Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri (18 Nisan 2009) sayılarının arka kapağında şok bir reklâma yer verdi. İşte ayrıntılar: zaman-yenisafak  

Özellikle İsrail’in Gazze saldırısından sonra ülkemizde de büyük yankı bulan İsrail’e destek veren firmalara karşı boykot kampanyasından sonra bugün muhafazakâr çevreleri şok eden bir gelişme yaşandı.

Muhafazakar çevrelere yakınlığı ile bilinen Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri bugünkü sayılarının (18 Nisan 2009) arka yüzünde tam sayfa olarak COCA COLA reklamı  yayınladı. Reklamın sloganı olarak belirlenen “mutluluğa kapak aç” cümlesinin büyük puntolarla yazıldığı reklamda COCA COLA’nın satışlarının düşmesini önlemek için propaganda içerikli birçok cümle de reklam metni içinde kullanıldı.

Özellikle muhafazakar çevrelerde büyük tepki toplayan ve İsrail’le ilişkileri sürekli konuşulan COCA COLA reklamının İsrail’in Gazze katliamı döneminde Filistin’e yardım kampanyalarında birçok yayın yapan Zaman ve Yeni Şafak gibi  bir gazetelerde yayınlanması halkta ve hatta kendi okuyucuları arasında tepki ve şaşkınlıkla karşılandı. (ajans724)

Kaynak:http://www.gidahareketi.org/Yeni-Safak-Ve-Zaman--kan--Rekl%c3%a2mi-Aldi-202-haberi.aspx

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top