Öğrenciler gecenin bir yarısında aldıkları buzdolabına sevinçle hasbihal olurken, ilginç kareler ortaya çıktı.

Öğrencilerin buzdolabı sevinci
Otobüs durağında buzdolabıyla fotoğraf çektirirken Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları tarafından görüntülenen gençlerin üniversite öğrencisi olduğu belirlendi.

SİVAS (CİHAN)
Otobüs durağında buzdolabıyla fotoğraf çektirirken Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları tarafından görüntülenen gençlerin üniversite öğrencisi olduğu belirlendi.

Öğrenciler, hatıra olması için buzdolabı ile fotoğraf çektirdiklerini söyledi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafında yaklaşık bir yıl önce şehrin değişik noktalarına yerleştirilen MOBESE kameralarına ilginç görüntüler takılmaya devam ediyor. Son olarak yeni taşındıkları İsmet İnönü Caddesi üzerindeki evlerine gece saatlerinde buzdolabı çıkartan üniversite öğrencilerinin, evlerini önündeki otobüs durağında dolapla fotoğraf çektirmeleri takılmıştı.

Gençlerin, birbirlerine sarılıp buzdolabının yanında poz vermeleri, içerisine girmeleri, üzerine çıkmaları, sarıldıkları buzdolabı ile değişik açılardan fotoğraf çektirmeleri izleyenleri güldürüyor. İnternet sitelerinde tıklanma rekoru kıran görüntülerin sahibinin Cumhuriyet Üniversitesi'nde okuyan 4 öğrenci olduğu anlaşıldı.

Maden Mühendisliği Bölümü'nde okuyan İbrahim Çelik (26), Bünyamin Şahin (28), Davut Akıncı (24) ve Fahrettin Namoğlu (26) izleyenleri gülme krizine sokan MOBESE kameralarına yakalandıkları anı anlattı.

Daha önce de aynı eve kanepe taşırken aynı durakta benzer fotoğraflar çektiklerini belirten öğrenciler, öğrencilik hatırası olması nedeniyle buzdolabıyla da fotoğraf çektirdiklerini söyledi.

Görüntüleri internetten izleyen arkadaşlarının kendilerini aradığını belirten öğrenciler, "Kendimiz gülelim diye yaptık ama başkalarının da güleceğini hesaba katmamıştık. Macera arayan gençleriz, her fırsatta bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sivas'ta hatıra olsun diye buzdolabıyla çektirdiğimiz fotoğrafla gündeme oturduk." diye konuştu.

Öğrenciler, mutfağa yerleştirdikleri buzdolabın yanında ve içine girerek gazetecilere tekrar görüntü verdi.

attabot.com


Timsah.com
İzleyin:


Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top