Yapılan araştırmaya göre; sanılanın aksine evli kadınlar daha çok aldatıyor. Araştırmayı yapan Ayla Eğit, kadınların aldatan eşten intikam aldığını söylüyor. 

İZMİR'DE yapılan bir araştırma, evli kadınların evli erkeklerden daha fazla eşlerini aldattığını ortaya çıkardı.
Psikologlar da sonucun şaşırtıcı olmadığını söyledi. Konak Belediyesi Kadın Danışma Merkezi avukatı ve izmir II Genel Meclisi Birinci Başkan Vekili Ayla Eğit. işi gereği, 5 yılda yaklaşık 5 bin kadınla görüştü.

Birikimleri rapor haline getiren Eğit, bilinen aksi görüşlere ulaştı. Toplumda erkekler hakkında önyargı oluştuğunu söyleyen Eğit, erkeklerin eşlerini aldatmakla övündüğünü, kadınların ise bunu gizli yaptığını belirtti.
Görüştüğü psikologların da kendisine katıldığını belirten Ayla Eğit, '"Ben işim gereği görü ştüğüm kadınları yargılamadım ve onlara sevgimi verdim.
Bana güvendiler ve aldatmaya dair inanılmaz olaylar anlattılar. Gerçekler acıtabilir. Çalışmalarımız sırasında gör-üştüğümüz ürologlar bugün Türkiye'de 5 erkekten birinde ereksiyon sorunu olduğunu söylüyor. Eğit, şöyle konuştu: "Eşlerini aldatan kadınların kendisini aldatan eşinden intikam aldığını iddia eden Eğit, şöyle konuştu: '"Etki tep-ki doğuruyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü sinema sanat-çısı Hülya Avşar'ın kadınlara yönelik söylediği, 'Bırakın eşiniz sizi aldatsın' sözlerini hatırlamakta fayda var"

OKUL MÜDÜRLERİ DE KADIN OLMALIDIR
Ayla Eğit (Avukat): Eğit, İzmir'deki okul müdür-lerinin tamamının erkek olmasını eleştirdi. Çok sayı-da bayan öğretmenle karşılaşmalanna rağmen mü-dür ve idarecilerin vekil de olsa erkek olduğunu gör-mekten yakınan Eğit, "bayan öğretmenlerle erkek öğretmenlerin oranını ve kaçının idareci olduğu ko-nusunda rakamsal bilgi isteyeceğim"dedi.

UZMANLAR NE DİYOR?

ERKEĞİN YAPTIĞI DUYULUR Dr. Hüsnü Uçar (Psikiyatrist): "Evli kadınların ev-li erkeklere oranla daha çok aldattığı görüşüne katılı-yorum. Erkekler kaçamak yaparsa yüzlerine gözlerine bulaştırır. Bir kadın kocasının kendisini aldattığını duy-duğunda boşanabilir veya aldatarak intikam alır. Karı-sının aldattığını duyan erkekler ise komşular ve çevre-dekiler duymuş mu, ona bakıyor.

" İNTERNETE DİKKAT! Armağan Adanır (Psikolog): "Kadınlar eşlerini al-dattıklannı en yakın arkadaşlanna bile söylemiyor. Bunu duygusal nedenlerden dolayı yapıyorlar. Aşkı bi-ten kadınlar, aldatmayı tercih ediyor. Kadın kendisini de-ğerli hissetmek istiyor. Böyle hissetmeyince kendisine değer veren başka erkeği tercih ediyor. Bu tür ilişkilerin artmasında internet başrol oynuyor."

Kaynak: Haber Ekspres (İzmir) Günlük/Gazete

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top