Erkeklerin keşfedilmemiş zevk noktaları. Araştırmalara göre erkek arkadaşınızı bulutlara taşıyacak, onun bile farkında olmadığı, bildiklerimizin haricinde başka bölgelerin de var olduğunu gösteriyor.

SEVGİLİNİZE onu en çok baştan çıkaran noktayı sorduğunuzda, nereyi söyleyeceğini tahmin etmek için dahi olmak gerekmiyor ama bilmediğiniz noktalar da var. 

Son araştırmalar, uyarıldığında erkek arkadaşınızı bulutların üzerine taşıyacak, onun bile farkında olmadığı, bildiklerimizin haricinde başka bölgelerin de var olduğunu gösteriyor.

Heyecanını arttırın Sex Detox (Cinsel Detoks) adlı kitabın yazarı lan Kemer, "Bu noktaların uyarılması, bir erkeğin sadece kendini harika hissetmesini sağlamakla kalmıyor aynı zamanda, kan dolaşımını hızlandırarak heyecanını artırıyor" diyor.

Bu sihirli noktalar, öylesine tahmin edilemez ki daha önce benzer bir deneyim yaşamamış olması ihtimali çok yüksek.
Bu da onun daha büyük bir heyecan duymasına yol açacaktır.

Bu rehber ile bu gizli bölgeleri ve onları nasıl uyaracağınızı öğrenin.
Size unutulmaz anlar yaşatmayı garanti eden bu taktikleri uygulamaya başlamadan önce tüm detayları iyice öğrenin.

Sihirli noktalar:


C NOKTASI  

Kulağın erojen bir bölge olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur, ama bu vücudun küçücük parçasının, baştan çıkarmada da ne kadar etkili olduğuna şaşırabilirsiniz. Man in Bed (Erkekler


Yatakta) adlı kitabın yazarı Barbara Keesling, "Bu C şeklindeki kıkırdaklı bölge, oldukça fazla sinir ucunu bir arada barındırmaktadır" diye açıklıyor.

Nefesinizi hissettirin Keesling, "Ensesinden kulaklarının arkasına doğru öperek ilerleyin, her öpücükle birlikte nefes vererek ılık nefesinizi hissetmesini sağlayın" diyor.

Kulağının en üst noktasına geldiğinizde durun ve kulağı dudaklarınızın arasında kalacak şekilde hafifçe aşağı doğru inin.
Bu hareket onu daha da baştan çıkaracak ve daha fazla heyecanlanmasını sağlayacaktır.



W NOKTASI 


Sevgilinizin göğsüne W harfi çizerek, aşağı yukarı dolaşmanız onu zevkten zevke taşıyacaktır.

Sevgiliniz, yüzüstü uzanmışken, parmağınızın ucunu göğüs kaslarının dış köşesine doğru koyun ve parmaklarınızla göğüs kasları boyunca aşağı kadar inin ve sonra diğer yöne doğru yukarı çıkın, ve sonra tam tersi şekilde aynı hareketi uygulayın.

Touch me there! (Oraya Dokun!) adlı kitabın yazarı Yvonne K. Fulbright, "Bu bölgedeki ten genel göğüs cildine göre daha incedir yani oldukça hassastır." diyor.

Güçlü bir dokunuşla başlayın, daha sonra dokunuşlarınızı hafifleştirin.
Cildine dokunuşunuz hafifleştikçe, sinir uçlarının tepki vermesi artacaktır.

Bu hareketi uygularken arada göğüslerine de dokunabilir elliyebilirsiniz.
Her seferinde biraz daha kuvvetli dokunuşlar uygulamanız, kan dolaşımını hızlandıracak ve hissedeceği duyguyu kuvvetlendirecektir.


X NOKTASI  

Bu noktayı bulmak için, sevgilinizi, bacakları kapalı bir şekilde yüzüstü yatırın.
Kalçalarının arasında, yani kalçalarının birbirine değdiği noktadan aşağı doğru X harfi şeklinde bir alan ortaya çıkacaktır. Keesling, "Rektumu kapsayan bu bölge, dolaylı temasla, oldukça uyarıcı etki göstermektedir" diye açıklıyor.

Masaj yaparken, yavaşça aşağı doğru inin ve en sonunda kalçalarına geldiğinizde, her iki tarafa birer parmağınızla baskı uygulayarak, parmaklarınızı birbirine doğru çekin.

Parmaklarınız ortada buluştuğunda, bir tanesini aşağı doğru indirmeye devam edin.
Ellerinizi değiştirerek ve parmaklarınızla zikzaklar yaparak aynı hareketi uygulayın.

Hareketi rutin uygulamamak, merak ve heyecan yaratacaktır.
Dilinizle X noktasının merkezine yapacağınız dokunuşlarsa, bu deneyimi unutulmaz kılacaktır.


0 NOKTASI  

Kessling, "Tantrik seks uzmanlarına göre, bir erkeğin kuyruk sokumuna yapılan masaj, kundaliyi, yani cinsel enerjiyi artırıyor" diyor.

Bu O harfi şeklindeki alan, cinsel uzuvla bağlantılı birçok sinir ucunu barındırıyor ve bu bölgeye yapılan masaj doğrudan libido üzerinde etkisini gösteriyor.

Öpücükler kondurun Yüzüstü uzanmışken, her elinizin iki parmağının ucu ile O noktasına dokunun ve küçük dairesel hareketler yapın.

Bu bölgede hafifçe dokunuşlarınıza devam ederken, omurgası boyunca küçük öpücükler kondurun. Etkiyi artırmak için, tırnaklarınızı kullanın; sevgiliniz bunu unutmayacaktır.


Şok Gazetesi

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top