Onlar çılgın mı, cesur mu, siz karar verin...

Çıplak oldukları zaman kendilerini daha iyi hisseden ve çalışmalarından verim alan ofis çalışanları onlar. İngiltere'de pazarlama ve tasarım alanında çalışan bu ekip, iş yerinde soyunarak hiç duyulmamış, görülmemiş bir olaya imza atıyor.
NEWCASTLE- Bu işyerinde adeta görev olmuş 'soyunmak'. Üzerinde kıyafeti olan, anında soyunuyor ve başlıyor çalışmaya, tıpkı diğer arkadaşları gibi. Bu şekilde aralarındaki tüm sınırların kalktığını düşünüyorlar ve birbirlerine kendilerini daha yakın hissediyorlar. Takım ruhu bu olsa gerek, işte 'Çıplak Cuma' , işte çıplak ofis çalışanları...
Başarılarını çıplaklığa borçlu olduklarını söyleyen İngiltere'nin N ewcastle kentinde pazarlama ve tasarım alanında çalışan ekip, üzerlerinde hissettikleri baskının çıplakken yok olduğunu söylüyor.
Çalışanlardan Sam, kimi arkadaşlarının başta soyunmakta zorlandığını, ilk adımı atarken oldukça gergin bir ortama sahip olduklarını ancak zamanla bunu aştıklarını ifade ediyor.
İç çamaşırlarını bile çıkartan ve tamamiyle çırılçıplak çalışan bu insanlar, kadınlı erkekli mutlu bir ofis ortamı yarattıklarına inanıyor. Böylece aralarında duygusal bağ kurduklarını bile düşünüyorlar. Birbirleriyle eskisinden daha dürüst ve daha açık konuşuyorlar. Bedenlerindeki açıklık, ruhlarına da yansıyor.
Müdür Mike Owen, "Biz hem cesuruz hem de deli. Bunu yapmak isteyenlere yapın dedik, eğer kendilerini öyle rahat hissetmeyeceklerse, kıyafetleriyle de çalışabilirlerdi. Ama ekip işi biliyor. Herkes soyundu!" şeklinde konuşuyor.
(GAZETEPORT)
 

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top