Ölüsünü böyle teşhir ettiler...  Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai'nin üvey kardeşi Ahmed Veli Karzai'yi öldüren suikastçının cesedi Kandahar'daki bir meydanda teşhir edildi.

Afganistan'ın güneyindeki en güçlü siyasi figür olarak gösterilen Ahmed Veli Karzai’nin 200 kişilik koruma ekibinin lideri olan Serdar Muhammed'in cesedi, yaklaşık 15 dakika Çarso Meydanı'ndaki bir binada asılı kaldı.

Orada biri asılı
Foto galeri için tıklayın


Aynı zamanda Kandahar il genel meclisi başkanı olan Ahmed Veli, önceki gün kendisini evinde ziyarete gelen Muhammed tarafından öldürülmüştü. Ahmed Veli'yi öldürme sebebi henüz bilinmeyen Muhammed, daha sonra evdeki diğer korumalar tarafından kurşun yağmuruna tutulmuştu.

Afganistan'da şok etkisi yaratan suikast, Taliban hareketinin doğduğu yer olan Kandahar'daki güç dengelerini de büyük oranda değiştirdi.
gazete vatan

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top