Bu yazıda aralarda kendi fikirlerimizide koyduk nedeni bu yazıyı çürütmek, mavi ile yazılı olan yerler bize aittir.  Kadınların ilişkilerinde partnerlerinden beklentileri aslında düşünüldüğü kadar fazla ve zor değil. Kadınların ilişikilerinde çok şey istediğini konu alan birçok yazı yazılmış, konu konuşulmuş, film çekilmiştir. Halbuki kadınların bir ilişkiden beklediği şeyler o kadar da çok değil… (Tabii bir de bu isteklerin erkekler için de geçerli olduğunu hatırlamak lazım.)


Gerçek şu ki kadınlar aslında çok da ufak şeyler mutlu olabiliyorlar…

Fahri Dr. Fahrettin En dandik yorumcu diyorki  (Ufak şeylerden mutlu olan kaç kadın tanıdınız?  İlk tanışma döneminde belki, çünki yeni yeni açılmalar vardır karşılıklı, samimiyet ilerledikçe kadın doymak bilmez hep ister, bir kadına yaranan kaç erkek tanıyorsunuz?  Lütfen yorumlara yazın. Hepsi için demiyorum yarası olan gocunsun daha çok 1980 sonrası doğumlular için geçerli. Değişen teknolojik imkanlar, kadınlarımızıda, erkeklerimizide değiştirdi. Mesela dizilerin, cep telefonların, internetin, moda ve marka tutkunluğunun, komşum aldı ben alamadım havalarının bunda büyük etkisi vardır.)

Saygı
Kadınlar erkeklerden saygı ve duydukları saygıyı belli etmelerini bekler. Bir şey konuşulurken kadının düşüncesine, iş hayatına, kariyerine, hobilerine, fobilerine, arkadaşlarına, ailesine, vücuduna, ruhuna; kısacası her şeyine saygı duymasını bekler. Kadın-erkek fark etmez; saygıyı her insan bekler. Ama bir erkeğin eşine duyduğu saygıyı ufacık şeylerle bile belli etmesi kadını oldukça mutlu edecektir.
Fahri Dr. Fahrettin En dandik yorumcu diyorki ; Kadınlar hep şımartılmak ister, bir erkek bayan arkadaşını ayarlayana kadar canı çıkar, ayarladıktan sonrada zaten hiç bir şey kalmaz pestili çıkar. Türk kadınları için geçerli bu söylediklerim, avrupalı kadınlar için hoşlanmak, erkeğini beğenmek yeterlidir. Hep erkekten beklerler fedakarlığı, erkek bayan arkadaşına sevgisini belli etmek için, ona kol kanat olmak için çırpınır. Kıyafetmi alıncak alır, en güzel restorantlarda yemekler yenir, hediyelerin en iyisi alınmaya çalışılır, doğum günlerinde, sevgililer gününde kısaca gün bitmez. Herşey bittikten sonra erkeğin tek arzusu vardır o hedefe ulaşmak. Hedefe ulaştı veya ulaşmadı gezip tozmalardan sonra evine kadar bırakılır. bir sıkıntısımı var, bir derdimi var hemen koşulur. Bunları kaç bayan erkek arkadaşına yapar gördünüzmü? 


Seks
Evet, sadece erkeklerin seksi arzuladığı da nereden çıkmış! Kadınlar da romantizm etkili bir seksten oldukça zevk alırlar. Özellikle, sıcak dokunuşlar, yumuşak bir masaj veya şehvetli bir atmosfer yaratılmış yatak odasında yaşanacak geceler kadınları baştan çıkaracaktır.
Fahri Dr. Fahrettin En dandik yorumcu diyorki ; Bu tür yazıların çoğu yabancı sitelerden alınmakta, gördügünüz gibi anlatılan bayan tarifi  bizim kadınlarımıza uymuyor, uyan varsada çok küçük bir azınlık hatta minicik. Kaç kadın tanıyorsunuz sadece seks için erkek arkadaşı edinmiş? Çoğunluk türk kadınların bahsediyorum, istisnalardan değil. Erkek arkadaşı onunla birlikte olabilmek için elinden geleni yaparken o kırk dereden kırk su getirtir. Diyelimki birlikte olmak için yattılar bizim kadınlarımız erkekleri iyi yolmanın kandırmanın en rahat yeri olan yatakta çeneleri hiç durmaz ne kadar zevk alabilir bir erkek böyle durumdan size bırakıyorum.


Romantizm
Kadınların en çok keyif aldıkları şeyden biri de eşiyle birlikte televizyonun karşısına uzanıp patlamış mısır eşliğinde romantik bir film izlemektir herhalde. Veya özel bir gün olmasa bile eve geldiğinde mum ışığında bir yemek sürpriziyle karşılaşmak onu herkesten çok mutlu edecektir. Elele yürüyüşler, ilk günkü gibi romantik anılar yaşamak her kadının keyif aldığı dakikalardır.
Fahri Dr. Fahrettin En dandik yorumcu diyorki ;Hep kadınların romantizim masallarını çok duyarız, aslında erkekler daha romantik havalara girerler, bir seramoni gibi görürler. Bu romantik anları erkek arkadaşının sağlamasından keyif alırlar, birde siz hazırlasanız güzel bir romantik ortam olmazmı?

İletişim
Kadınların konuşmayı ne kadar çok sevdiğini bilmeyenimiz yoktur herhalde. Her konuda açık olup, sıkıntı varsa bunu tartışmayı, heyecan verici bir mutluluk varsa bunu paylaşmayı tercih ederler. Dolayısıyla aynı şeyi karşısındaki kişiden de beklerler. Burada iki taraf için de unutulmaması gereken dinlemenin de en az konuşmak kadar gerekli ve önemli olduğudur.
Fahri Dr. Fahrettin En dandik yorumcu diyorki ; Burda doğru bir yer var çok konuşurlar, erkeğinin derdiyle dertlenen kaç kadın arkadaşınız oldu? Konuşma filanca gözünün üstünde kaşın var dedi. Saçımı şöyle yaptım, kaşımı böyle yaptım. Bana şunu al şu markadan olsun.


Güven
Güven bir ilişkinin temelinde yatan en önemli duygulardandır. Kadının erkekte güven duygusunu aradığı kadar, erkek de kadında arar. Burada güven sadece kadının erkeğe duyduğu güven değil; erkeğin kendisine, kadının kendisine duyduğu güven de önemlidir. Zaten iki ilişkilerin sağlıklı yürümesi için de bu gereklidir.
 Fahri Dr. Fahrettin En dandik yorumcu diyorki ; Güven çok önemlidir şimdiki bayanlara nasıl güveneceksiniz? Yatakta seni seviyorum diye çığlık atan bayan arkadaşınızın, arkasına bile bakmadan sizi terk ettiğini anlarsanız şaşırmayın. Çoğu erkek arkadaşından hevesini veya alacağını aldımı gider. Telefonlara cevap vermez, her an mesaj atan o arkadaşınız yazdığınız mesajlara cevap bile vermez. Siz merakten çatlarsınız acaba bir şeymi oldu, hastamı, başına bir işmi geldi fakat onun umrunda bile olmaz. Üstelik yalanlarıda boldur sizi ayakta uyuturlar haberiniz bile olmaz. Sizinle çıkarken kimbilir kaç kişiyle daha çıkarda ruhunuz duymaz. Söylemedi demeyin. Hepsi için demiyorum anlayan anladı beni...


Sürpriz
Beklenmedik hediyeler veya sürpriz rezervasyonlar bir kadını her zaman mutlu edecektir. Çünkü bunu hepimiz biliyoruz ki şaşırtılmak, şımartılmak hemen her kadının hoşuna gider. Bu nedenle iş yerine gelen iki kişilik bir uçak bileti veya yastığının altına konan minicik bir hediye kadını mutlaka mutlu edecektir.
Fahri Dr. Fahrettin En dandik yorumcu diyorki ; Yazının başından beri dikkat ettiyseniz beklentiler hep erkek tarafından, Beklenmedik hediyeler veya sürpriz rezervasyonları bir bayan erkek arkadaşı için yapsa kıyametmi kopar. Hani eşitlik vardı ne oldu? Hani çok severdiniz ne oldu? 


Çiçek
Evet, yanlış duymadınız. Bir çiçek kadını o kadar çok mutlu ediyor ki. Evin kapısını açtığında karşısına çıkan kocaman bir demet çiçek ve arkasından görünen eşi, bir kadın için unutulmaz bir karedir. Bu çiçeğin tabii ki kocaman olmasına gerek yok, beklenmedik zamanda gelen bir gül de bir kadını mutlu etmeye yeter.
Fahri Dr. Fahrettin En dandik yorumcu diyorki ;  O eskidenmiş, şimdi kaç kadın bunlardan mutlu olur. Yüzünüze gülümsedine bakmayın, içinden şunları söylediğine eminim şuna bak zevksiz, iki kuruşluk çiçekle beni kandıracak, bunu alacağına tek taş pırlanta alsaydınya, bu örnekleri çoğalta bilir elinde çiçekler size gülümserken. Sizde bayan arkadaşınızı sevindirdiğinizi sanır sevindirik olursunuz.
 Kısaca kadınların istemesi bitmez.

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top