BengüTürk televizyonunda yayınlanan sabah programında gazeteleri okuyan program sunucusu sıra Taraf'a gelince beklenmedik bir hareketle gazeteyi yırttı. "Türkiye Türklerindir Saçmalığı” isimli yazısını manşetine taşıyan gazeteyi okumak için eline alan Murat Şahin bir anda şu tepkiyi gösterdi; MHP'ye yakın yayın çizgisi ile bilinen BengüTürk TV'nin sabah kuşağında gazetelerin manşetlerini okuyan Murat Şahin, yaptığı hareket ile tepkisini çok sert biçimde gösterdi.

Taraf gazetesinin manşetindeki Herkes Türkiye Vatandaşıdır başlığını okuyan Şahin, ardından spotta yer alan "Türkiye Türklerindir Saçmalığının..." kelimelerine takıldı.

Şahin önce elindeki kalemi fırlattı. Ardından "Ben bu haberin daha nesini okuyacağım ya!" dedi ve tepkisini gazeteyi parçalayarak gösterdi. Sonra da izleyicilerden özür diledi ve "Pardon ya özür dilerim gazeteyi kenara koyacaktım" dedi.






Sunucunun kendi iradesi, elindeki gazetede kendinin ister yırtar, ister birşeyler sarar, isterse cam siler. Oda yırtmayı seçmiş ALKIŞLIYORUZ


Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top