Erkeğinizle hem sosyal hem de seks hayatınızın inanılmaz olmasını istiyorsanız, onu seks nöbetleriyle baştan çıkarın. Bu tekniklerle rutine düşmeniz imkansız.

Konuşun
Seksi, günlük konuşmalarınıza sokmak için seyrettiğiniz erotik filmleri anlatın, arkadaşlarınızın aşk maceralarından bahsedin. Açık tarzınız onu heyecanlandıracak, anlattıklarınızı pratiğe geçirmek için can atacaktır.

Bakışlar konuşsun
Erkekler seyredilmeye alışık değiller. Eğer vücuduna uzun seksi bakışlar atarsanız bir hayli heyecanlanacaktır. Paget'e göre; 'Erkeğinizin vücuduna anlamlı bakarsanız, mesajınızı anlayacak ve size ateşli anlar yaşatmak için sabırsızlanacaktır. Gözlerinizi en çok ilgilendiğiniz yere odaklayun. Kısa süre sonra size teslim olacaktır.'
Erotik hatıralar
Geçmişinize ait erotik bir sahne aklınıza gelirse, onu sevgilinizle paylaşmaktan çekinmeyin. Uzmanlara göre erkekler görsel yolla daha çok uyarılıyor. Erotik bir film seyreden bir erkek hemen havaya girebilir, oysa kadınlar daha geç uyarılıyor. Ona seksi bir anı hatırlatın, hemen hazır olacaktır. Aynı zamanda geçmişte size zevk verdiğini bilmesi kendine olan güvenini arttırıp, daha iyi performans göstermesini sağlayacaktır.

Vedalaşma ayini
Her sabah ayrılıp akşam yeniden buluşuyorsunuz. Bundan doğal bir şey yok, ama ayrılışlarınızı ve buluşmalarınızı özel kılmak elinizde. Birbirinizi ne kadar çok sevseniz de belli bir zaman sonra kapının ardında geçirilen bu zamanlar kısalır ve vedalaşmalar rutine girer. Yapmanız gereken tek şey o kısa öpücük yerine sevgilinize en az 10 saniye süren ateşli bir öpücük vermek. Biraz özen gösterirseniz, bunu akşama kadar unutamayacaktır.
Giyinirken yardım
Akşam bir yere mi çıkacaksınız? Kıyafetinizi onun seçmesini isteyin. Seçtikten sonra da fermuarınızı kapatmasını rica edin. Kolyenizi takmak için yine ondan yardım bekleyin. Boynunuzu açmak için saçlarınızı yukarı doğru kaldırışınız ve çıplak sırtınız ona çok seksi gelecektir. Eve geri döndüğünüzde bu kez elbiselerinizi çıkarmaya yardım etmek için sabırsızlanacaktır.

Yemek yerken
Uzmanlar, yemek yemenin sekse iyi bir hazırlık olduğunu söylüyor. 'Yemek yemek zevk verici bir olay ve başka zevklerin başlangıcını oluşturabilir. Yemekten sonra doyum sinyalleri veren beyin, cinsel doyum için de vücudu uyarır.' Yemeği seksi bir aktiviteye dönüştürmek için şu hareketleri deneyin: Dilinizi şarap bardağının üzerinde anlamlı bir şekilde gezdirin, yemeğinizin her lokmasından zevk aldığınızı belirtin. Böylece sevgiliniz gecenin diğer aktivitelerinden de çok zevk alacağını düşünecektir.
Buluşma öncesi
Herkes işyerinde yoğun günler geçirebilir ve bu yüzden stresli olabilir. Bunda sevgilinizin hiçbir suçu yok. Onu ne yoğun gününüzden ne de iş arkadaşınızla olan tartışmanızdan sorumlu tutamazsınız. Sizden bir güleryüzden başka bir şey beklemiyordur zaten. Eğer kendinizi aşırı sinirli hissediyorsanız, önce rahatlayın ondan sonra sevgilinizle görüşmeye gidin. Başka bir yöntem istiyorsanız bir de şunu deneyin: Bir bardak şarap veya bir fincan koyu kahve içip yatağınıza uzanın ve en sevdiğiniz romanın bir iki sayfasını yeniden okuyun. Hiçbir şey düşünmeyin, yalnızca onun seksi vücudunu gözünüzün önüne getirin.

Oyun oynayın
Güreş tutun, masanın altından ona seksi mesajlar gönderin. Özellikle ten teması gerektiren oyunları tercih edin. Oyun oynarken dünyadan koparsınız ve bu inanılmaz seksidir. O an sizin için başka hiçbir şey anlam ifade etmez: Yalnız ikiniz ve oyununuz vardır. Seks her zaman ciddi olmayabilir, onu bir oyun gibi de görebilirsiniz.
Seksi telefonlar
Onu gün ortasında arayıp hatırını sormak yerine, telefon görüşmelerinizi daha özel kılın. Telefonda seksi sözcükler fısıldayın veya ateşli e-posta yollayın. O kadar heyecanlanacak ki sizsiz geçen her saniye bir ömür gibi gelecek. Sizi görmek için ne kadar sabırsızlanırsa buluşmanız da o kadar ateşli olacaktır. Onu heyecanın doruklarına çıkarmak istiyorsanız onu düşünmekten işinize konsantre olamadığınızı söyleyin.

Çıldırtan sözler
Muhteşem bir vücudun olduğunu söylesem çok mu sıradan olur?
Çok stresli bir gün geçirdim. Beni rahatlatacak bir yöntem biliyor musun?
(Öpüştükten sonra) Başlattığımız şeyi neden bitirmiyoruz?
Çabuk eve gidelim, gece yarısı bir vampire dönüşüyorum.Buradan çıkalım!

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top