Vibratörler sadece doktorlara satılan tıbbi bir cihaz olarak icat edilmiştir aslında. Yorgunluk, sinirlilik, şişkinlik, kaygı, baş ağrıları, erotik düşünceler, vajina salgıları ya da pelvik rahatsızlık gibi çeşitli semptomlardan şikâyet eden kadınların “histerik” oldukları düşünülürdü. Bu durumdaki kadınları tedavi etmek için doktorlar hastaları “histeri nöbetine”; orgazmın tıp jargonundaki adı, tutulana kadar yağlı parmaklarıyla kadının klitorisini ovalarlardı. Bazı kadınlar için sadece birkaç dakika yeterken, bazılarının bir ya da daha fazla saate ihtiyacı vardı. 19. yüzyılda bile doktorların bir hastaya ayıracak bu kadar zamanları yoktu.
tahrik edici vibratörler
Ayrıca en dayanıklı doktorun bile parmaklan yorulurdu. Bu yüzden doktorun bu tedavisine yardımcı olacak ve tekniğini geliştirecek elektrikli bir cihaz icat edildi: Vibratör, parmaklardan daha hızlı hareket ediyordu ve daha az zamanda daha güçlü bir orgazm sağlıyordu. Doktor da yorulmadan bir hastaya ayıracağı vakitte daha fazla hasta görebiliyordu.



Başlangıçta sadece doktorların muayenehanesinde kullanılan vibratörler o kadar popüler oldu ki, kısa zamanda daha küçük, portatif hale getirildi ve kendilerini iyileştirmesi için doğrudan kadınlara satıldı. Bugün bile en popüler vibratöı kas ağrıları için “masaj aleti” olarak pazarlanıyor.




Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top