15 yaşındaki G.Y.’yi “Seni seviyorum, evleneceğiz” diyerek kandırıp tecavüz etti ve..
15 yaşındaki kıza tecavüz edip fuhuşa sürükledikleri öne sürülen biri kadın 4 kişi hakkında 15 yıldan 45 yıl 6 aya kadar değişen hapis cezaları istemiyle dava açıldı. Yaşı küçük 3 kişi hakkında da soruşturma sürdürülüyor. Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)
Adana’da 15 yaşındaki G.Y.’yi “Seni seviyorum, evleneceğiz” diyerek kandırıp tecavüz eden, ardından 5 arkadaşıyla cinsel ilişkiye zorladıktan sonra para karşılığı erkeklere pazarladığı öne sürülen 17 yaşındaki sevgilisi A.T. (17) ile aynı yaştaki iki arkadaşı hakkında soruşturma sürerken; yaşları büyük 4 kişi için 15 yıl ile 45 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezası istemiyle dava açıldı.

TECAVÜZ ETTİ, ETTİRDİ, PAZARLADI
Yeşilyurt Mahallesi’nde oturan G.Y., psikolojik sorunları nedeniyle ilköğretim okulunu bitirdikten sonra eğitimine ara verip Kuran kursuna gitmeye başladı. G.Y., kursa gidip gelirken A.T. ile tanıştı. Ailesinin bu arkadaşlığa karşı çıkmasına rağmen G.Y., “Seni seviyorum, evleneceğiz” diyerek kendini kandıran A.T. ile 22 Şubat’ta kaçtı. A.T. iddiaya göre, G.Y.’ye tecavüz ettikten sonra, arkadaşları Erdal S. (28), Arif Ç. (19), Y.Y. (17), A.S. (17) ve Ömer B. (42) ile zorla cinsel ilişkiye girdirdi. Daha sonra G.Y.’yi, Ömer B.’nin evine götürerek eşi Nurhan B. (30) ile birlikte para karşılığı zorla erkeklere pazarlamaya başladı.
40 GÜN SONRA KURTARILDI
G.Y., zorla tutulduğu Nurhan B.’nin evine misafir olarak gelen Haluk K.’ye, kendisine tecavüz edildiğini ve dışarı çıkartılmadığını söyledi. Bunun üzerine Haluk K., polisi arayarak G.Y.’yi fuhuş batağından kurtardı. Yapılan operasyonla G.Y.’ye tecavüz edip erkeklere pazarlayan sevgilisi A.T. ile 5 arkadaşı ve küçük kızı evinde alıkoyup fuhuşa zorlayan Nurhan B. yakalandı. Nurhan B. dışındaki 6 kişi tutuklandı. G.Y.’nin sevk edildiği hastanede yapılan muayenesinde ruh ve beden sağlığının bozulduğu belirlendi.
4 KİŞİ HAKKINDA DAVA
G.Y.’nin kaçırılıp çok sayıda kişi tarafından tecavüz edilmesiyle ilgili yaşı büyük 4 şüpheli hakkındaki soruşturma tamamlandı. Cumhuriyet Savcısı, Ömer B., eşi Nurhan B., Erdal S. ve Arif Ç. hakkında Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Savcı, Ömer B. ile Erdal S. için, ?Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, cinsel istismar ve fuhuş’ suçlarından 45′er yıl 6′şar ay, Nurhan B.’nin ?Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, fuhuş yaptırma’ suçundan 30 yıl 6 ay, Arif Ç.’nin de ?cinsel istismar’ suçundan 15 yıl hapis cezası ile cezalandırılmalarını istedi.
YAŞI KÜÇÜK 3 ŞÜPHELİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
G.Y.’yi kaçırıp tecavüz ettikten sonra fuhuş batağına sürükleyen yaşları küçük A.T. ile arkadaşları Y.Y. ve A.S. hakkındaki soruşturma ise çocuk suçlarına bakan Cumhuriyet Savcısı tarafından sürdürülüyor.
HABERTÜRK

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top