Mersin'de 4 kişi, yolda kavga eden genç çifti gördü. Adamlar, "Sen bacımızı nasıl üzersin" diye genç çifti ayırdı ve kadını "Seni eve götürelim" bahanesiyle otomobillerine aldı. Ancak, kadını eve götürmeyip silah zoruyla tecavüz etti.

 

Mustafa İNSAN/ MERSİN (DHA)
İddiaya göre 15 Temmuz günü Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda daha önce evlenip boşanan A.K., nişanlısı H.A. ile bara gitme konusu nedeniyle kavga etmeye başladı. Yoldan geçen bir otomobilde bulunan 4 kişi, kavga eden ikiliyi ayırmak istedi. Araçtan inen 4 kişi, kadının nişanlısını "bacımızı nasıl üzersin’ diye azarlayıp, A.K.’yi "evine bırakalım" diyerek arabaya bindirdi.
Şüpheliler, genç kadını Fuat Morel Mahallesi’nde bir narenciye bahçesine götürdü. Burada şüphelilerden 30 yaşındaki F.Ö., silah zoruyla A.K.’ye tecavüz etti. Şüpheliler daha sonra A.K.’yi aynı mahallede bir başka narenciye bahçesinin kenarına bırakarak kayıplara karıştı. Olayın şokuyla yarı baygın halde yoldan geçenler tarafından bulunan A.K., kendine geldiğinde nişanlısını arayıp yardım istedi. Genç kadın ve nişanlısı, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
Genç kadının ifadelerinden yola çıkan polis, şüphelilerin kullandığı otomobilin markası ve plakasının harf grubunu belirledi. Mersin ve Şanlıurfa’da çeşitli adreslere operasyon düzenleyen polis, tecavüz şüphelisi F.Ö. ile beraberindeki H.Ç., M.D. ve M.B.’yi bulup, gözaltına aldı.
Tecavüze uğrayan A.K., Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şüphelileri teşhis etti. Sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.Ö. ve M.D tutuklandı, H.Ç. ve M.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 milliyet

Fahri Dr. Fahrettin diyorki..; Başına gelen kötü olay sonunda yine nişanlısını arıyor. Niye kavga ediyorsun kardeşim gül gibi geçinip gidin. Şanlı Urfaya kadar uzanmış işin ucu, hiç şaşırmadım desem yalan olmaz. Arabesk ti sanırım bir türk filmi vardı, Müjde ar İstanbulu soruyor, sorduklarıda tarif ediyordu aynen bu olaydaki gibi. Ne insanlar var bunların anası bacısı karısı yokmu? Bunlar nasıl insanlar hepsi için söylüyorum bayan içinde tecavüz edenler içinde çünki sen nişanlınla kavga ediyorsun yolun ortasında sonra tanımadığın kişilerin arabasına biniyorsun nişanlının yanında gidiyorsun. Bu nasıl iş nasıl mantık. Buna rağmen tecavüze uğrayan nişanlısının yardımına koşuyor. Neresinden baksam bir mantıklı taraf bulsam bilmiyorum.

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top