Okullardan aileleri şoke eden karar...Öğretmenler artık yaramazlık yapan öğrencilere dayak atabilecek.
Telegraph gazetesi’nin haberine göre, İngiliz okulları, disiplin için dayak atmaya sıcak baktı.İngiltere Eğitim Bakanlığı’ndan öğretmenlere, öğrencilere karşı ‘makul ölçüde fiziksel güç’ uygulama izni çıktı. Ülkede öğretmen ve okul personeline karşı saldırılar artınca, havaalanındaki güvenlik önlemleri gibi x-rayden geçirip okula sokma, kavga eden öğrencileri ayırmak veya daha ciddi yaralamaların önüne geçmek için “makul ölçülerde fiziki şiddet” kullanmak serbest bırakıldı.

 Fahri Dr. Fahrettin diyorki; Atalarımız ne demiş? Dayak cennetten çıkma, Öğretmenin vurduğu yerde gül biter, abartmamak şartıyla bence olabilir sakıncası yok.  Bu zamanda çocukların büyüklerine ve küçüklerine davranışlarında bozukluk gittikçe artmakta. Okullarda bıçaklanan, gövülen öğretmenlerin haberlerine bile şahit olduk. Her yerin kendine has kuralları var onlara uyacaksın, herşeyin bir sınırı vardır, yaramazlığında, dayağında, cezanında. 

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top