Sivas'ta 70 yaşındaki Mehmet Ü. ikinci eşi ve bu evliliğinden olan oğlunun kendisini dövüp bıçakla yaralandığını iddia ederek polise başvurdu. 
İddiaya göre 70 yaşındaki Mehmet Ü. 4 çocuk sahibi olduğu ilk eşinin ölümünden sonra 15 yıl önce 45 yaşındaki Gülfiye Ü. ile evlendi. Mehmet Ü.’nün ikinci eşinden de 15 yaşındaki H.Ü. adında bir çocuğu daha oldu. İddiaya göre geçimsizlik nedeni ile sık sık tartıştığı eşi Gülfiye Ü. ve oğlu, son yıllarda Mehmet Ü.’yü dövmeye başladı. Mehmet Ü., bu durumu yetkililere bildirmesine rağmen bir sonuç alamadı.
Mehmet Ü. bugün de Kılavuz Mahallesi TOKİ konutlarındaki evinde çıkan kavgada, yine eşi ve oğlu tarafından dvüldüğünü, oğlu H.Ü.’nün bıçakla omuzundan yaraladığını öne sürerek polise başvurdu. Bunun üzerine Mehmet Ü., polis ekipleri tarafından Sivas Numune Hastanesi’ne getirildi. Mehmet Ü.’nün omzundaki bıçak yarasına burada dikiş atıldı.

Ayrıca yapılan muayenesinde vücudunun çeşitli yerlerinde de darp izlerine rastlandığı belirtildi. Eşinden ve oğlundan şikayetçi olduğunu belirten Mehmet Ü., "İkinci eşim ve öz oğlum 3 yıldır beni sürekli dövüyor. Onlara gücüm yetmiyor. Şikayetçi oluyorum ancak sonuç çıkmıyor. Bu günde yine kavga çıktı beni dövdüler. Sonra da oğlum bana bıçak fırlattı. Bıçak omuzuma isabet etti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Diğer çocuklarım hep başka yerlerdeler" dedi. Mehmet Ü. hastanedeki tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kendisini dövdüklerini iddia ettiği eşi ve oğlunun da ifadelerinin alındığı öğrenildi.

Hilal ÖZDEMİR/SİVAS, (DHA) 


Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top