10 mart 2012 Cumartesi sabah saat 08:15 gibi avcılar gişelerinden polonezköye gitmek üzere ayrıldık, bir buçuk saat gibi bir zamanda vardık, küçük şirin güzel bir polonya köyü ormanın içinde mis gibi havası bizi etkiledi. Polonezköy de gezerken, gelirken yolda şile tabelasını görmüştük, buraya kadar gelmişken birde şileyi görelim dedik.
Şile'de kayaların üstündeki tarihi kalenin manzarası çok güzeldi. Fakat yıkık virane durumu içler acısı. Böyle biryerde bu sahipsiz gibi perişan duran kale bizi üzdü. Keşke bakımlı görkemi ve heybetiyle bizleri karşılasaydı.



Arkadaşımız kayaları incelerken :) Bir adım daha atarsa uçurumdan aşağı gidecek korkusuyla tedirgin bir okadarda merakla metrelerce yükseğe vuran dalgaları ayaklarının altındaki uçurumdan izlemekte.

Şile Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü şile stadı'nın yanından geçerken bir hareketlilik gördük, hiç alışık olmadığımız formalarla antraman yapanlar vardı. Merak ettik yakından bakmak için aracımızı park edip tel örgülerin arkasından izmeye başladık. Stadın bekçisi sanırım "geçin içerden izleyin maç birazdan başlar" dedi. Işık üniversitesi ve Afyon Üniversitesi nin Amerikan futbol maçı varmış. Hiç görmemiştik böyle yakından merakla stada girdik, geçtiğimiz yer kimin taraftarlarıyla doluydu önceden anlamadık, onlar tezahurat yapınca bizde ayıp olmasın diye onlara katıldık, ehhh bizimde acık Türk sporuna katkımız olsun dimi. :) Işık Üniversitesinin taraftarı olmuştuk bir anda.
Işık Üniversitesi Amerikan futbol takımı
Afyon Üniversitesi Amerikan futbol takımı
Maç başladı biz arkadaşlarla hayretler içinde bu maçı anlamaya çalışıyoruz.
O kadar izledik bişey anlayamadık :) Kimkazandı kim kaybetti derken canımız sıkıldı çıkıp gittik :)
Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde soluğu aldık..

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top