Zeytinburnu'nda pazar günü çıkan nevruz olaylarının görünteleri ortaya çıktı. İşte göstericilerin esnafa saldırdığı anlar...
Nevruz dehşeti güvenlik kamerasında Zeytinburnu'nda pazar günü çıkan nevruz olaylarında göstericilerin bir esnafı dövüp ardındanda lokantaya saldırması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Zeytinburnu'ndaki nevruz olayları sırasında bir grup gösterici, girdikleri lokantada hem esnafı dövdü hem de ne var ne yoksa kırıp döktü.

Önce kendilerine müdahaleye etmeye çalışan kişiye saldırdılar ardından da lokantayı harabeye çevirdiler.

Lokanta çalışanları, atılan taşlardan saklanarak kurtulabildi.

Dakikalarca süren dehşet lokantanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Zeytinburnu'nda pazar günü çıkan nevruz olaylarında göstericilerin bir esnafı dövüp ardındanda lokantaya saldırması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ÖNCE DAYAK SONRA SALDIRI

Göstericiler ilk önce cadde üzerinde toplanıyor. Daha sonra çevreye zarar vermeye başlıyor. Bu sırada göstericilere müdahale etmeye çalışan bir vatandaşa saldırıyor. Yüzleri maskeli grup daha sonra saldırdıkları vatandaşın önünde durduğu lokantayı taşlıyor. Atılan taşlarla lokantanın camları kırılıyor. Ardından lokantaya giren bir saldırgan elindeki sopayla önüne gelen her şeyi devirip yıkıyor. Bu sırada lokanta çalışanları, kendilerini gizleyerek korunmaya çalışıyor. Bu sırada lokantanın aşçısı saldırganlara müdahale etmeye çalışıyor ancak gözü dönmüş saldırganlar etrafa zarar vermeye devam ediyor.

NE VAR NE YOKSA PARÇALADILAR

Lokantaya daha sonra diğer göstericiler de giriyor. Sandalya, masa, yazar kasa ve tabakları parçalayan grup, polisin geldiğini görünce uzaklaşıyor. Zarar gören lokantanın işletmecisi Ahmet Topçu, ?Göstericiler çevreye zarar vermeye başlayınca biz içerde çalışan arkadaşlarla saklandık. Her yeri kırıp döktüler. O anda hiçbir şey yapamadık. Yerimizden kımıldayamadık" diye konuştu.

DHA


Haberin geniş ayrıntısı için: http://analiztv.aktifhaber.com/news_detail.php?id=27836



Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top