İlişkinizin yürümeğini düşündüğünüz anlar olabilir. Bu tür zor zamanlarda yollarınızın ayrılması muhtemeldir. Peki bitemeye yüz tutan bir ilişkide gidentarafta mı yoksa kalan tarafta mı olmak gerekiyor? Yani ilişkinizi kurtarmak için çabayacak mısınız? yoksa daha fazla can çekiştirmeden bitirmek gerektiğini mi düşüneceksiniz? İlişkiler üzerine yazdığı yazılarla tanınan, aşk doktoru olarak bilinen “Mehmet Coşkundeniz” konu üzerine bir yazı hazırlamış. Coşkundeniz, yazısında gitmek veya kalmak durumlarında başınıza gelebilecek durumları anlatmış. Şimdi o yazıya geçelim.
Birbirinizi seviyorsunuz ama ilişkiniz yürümüyor. Tam bir yol ayrımındasınız. Ya ilişkiyi bitirip gidecek, ya da kalıp mücadele edeceksiniz. İşte her iki durumda da sizi bekleyenler
Daha birkaç ay öncesine kadar her şey ne kadar da iyi gidiyordu. Sanki hiç bitmeyecek bir balayındaydınız. Oysa şimdi her şey değişti. İlişkiniz duraklama döneminde. Birbirinizi hala seviyorsunuz. Ama artık bir karar vermek zorundasınız. Ya bu ilişkiyi bitirip başka bir limana yelken açacaksınız, ya da her şeyi gözden geçirip ilişkinizi kurtarmak için uğraşacaksınız. Bakın her iki durumda da sizi neler bekliyor:
GİTMEYİ SEÇERSENİZ
* Kısa bir süre rahatladığınızı hissedeceksiniz. Ancak daha sonra yalnızlık sizi vuracak. Özellikle geceler geçmek bilmeyecek.
* Birlikte gittiğiniz hiçbir yere uğrayamayacaksınız. Hele hele çok gezen bir çiftseniz birlikte gitmediğiniz yer kalmamış olacağından evden çıkmak bile istemeyeceksiniz.
* Ortak dostlarınızla görüşmek sizi yaralayacak. Bu yüzden kimseyle görüşmek de istemeyeceksiniz.
* Kendi arkadaşlarınızla görüştüğünüzde size ilişkinizle ilgili çok sayıda soru soracaklarını bildiğinizden onları da aramayacaksınız.
* Yalnız sinemaya gitmenin, yalnız içki içmenin, yalnız yemek yemenin, yalnız televizyon seyretmenin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlayacaksınız.
* Eski günleri hatırlayacaksınız. Hatırladıkça acı çekeceksiniz. “Neden böyle oldu?” diye sorup bol bol gözyaşı dökeceksiniz.
* Yeni biriyle tanıştığınızda hep onunla kıyaslayacaksınız. Göreceksiniz ki; hiç kimse o değil.
* Kendinize eskisi kadar bakmayacaksınız. Yakışıklı ya da güzel olmayı umursamayacaksınız.
* Hayatınızdaki büyük boşluğu doldurmak için başka başka uğraşlar arayacaksınız ama hepsinden kısa sürede sıkılacaksınız.
* Yalnız tatile çıkmanın dünyanın en iğrenç şeyi olduğunu öğreneceksiniz.
* Bir zamanlar çok güzel yemekler yapar, çok güzel sofralar hazırlar, dostlarınızı ağırlardınız değil mi? Artık onu da yapmak istemeyeceksiniz.
* Yolda el ele yürüyen çiftleri gördüğünüzde kalbiniz sıkışacak, bir an önce eve, yalnızlığınıza dönmek isteyeceksiniz.
* Telefonun başında “Arasam mı aramasam mı?” diye saatlerce düşüneceksiniz. Telefon çaldığında “Belki de odur” deyip heyecanla açacaksınız. Ve her seferinde hayal kırıklığına uğrayacaksınız.
* Bu sancıların, acıların, yalnızlığın ne kadar süreceğini de asla bilemeyeceksiniz.
KALMAYI SEÇERSENİZ
* Bir yanınız hep gitmeye meyilli olduğundan ilişkiye kendinizi tam olarak vermeniz mümkün olmayacak. Bu nedenle düzeleceği varsa bile süreç çok uzun olacak.
* Tartışmalarınız devam edecek. Madem kalmaya karar verdiniz, artık daha hoşgörülü ve sabırlı olmak zorundasınız. Peki bu sizin kişiliğinize uyacak mı?
* Siz bir adım attığınızda sevgiliniz bu çabayı görmezse umutsuzluğunuz daha da artacak. “Ben uğraşıyorum ama o uğraşmıyor” deyip her seferinde başa döneceksiniz.
* Daha önce pek aldırmadığınız randevuya gecikmeler, yerine getirilmeyen sözler artık çok daha önemli olacak. Biliyorsunuz ki bu sizin son şansınız.
* Sevişmelerinizde de eski heyecan yok. Bunu değiştirmek için kurduğunuz fantezileri uygulamaya kalktığınızda ters tepki alırsanız kendinizi çok kötü hissedeceksiniz.
* İçinizde sürekli bir şüphe olacak. İlişkinizin bu duruma gelmesinde acaba bir başka kadının ya da erkeğin rolü mü var yoksa?
* Şüphenin olduğu yerde kontrol başlayacak. Telefon konuşmaları, gidilen yerler hep kontrol altında tutulacak. Bu da sizi sıktıkça sıkacak.
* İlişkinizi dostlarınızdan ya da ailenizden yardım alarak kurtarma fikri doğacak. Bu kez hayatınızda her zaman birileri olacak. Kendi kendinize bile kalamayacaksınız. Konuşmaya bile fırsat bulamayacaksınız.
* Çabalayıp da bir noktaya varamadığınızda kendinize güveniniz sıfır olacak.
* Kendinizle sürekli savaşacaksınız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu bir türlü bulamayacaksınız.

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top