Terör yandaşlarının eylemlerinde polislere yönelik olarak gerçekleşen saldırılarla ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşıldı. İşte şok detaylar...
Polis memuru Ahmet Toprakoğlu'nu şehit eden ateşin BDP ilçe binasından açıldığı tespit edildi. Özel harekat polislerinin yaptığı baskında BDP binasında boş kalaşnikof kovanları bulundu.

Terör yandaşlarının Nevruz adı altında yaptığı eylemlerde polislere yönelik olarak gerçekleşen saldırılarla ilgili çok önemli bir bir bilgiye ulaştı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün yaşanan “Nevruz protestoları” sırasında uzun namlulu silahla ateş açılması sonucu yaralanan polis memuru Ahmet Toprakoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şehit düşen polis memuru Toprakoğlu'nun uluslararası ilişkiler mezunu ve Adanalı olduğu öğrenildi.

ATEŞ BDP BİNASINDAN

Polis memuru Toprakoğlu'nu şehit eden ateşin BDP ilçe binasından geldiği bilgisi üzerine özel harekattan destek istendi. Özel harekat polislerinin yaptığı baskında BDP binasında boş kalaşnikof kovanları bulundu. Kovanlara olay yeri inceleme ekipleri tarafından el konuldu.

Habervaktim

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top