İnternette en çok izlenen videolar arasına girmişti ama...
Geçtiğimiz günlerde oynanan ve 7-2 sonuçlanan Birleşik Arap Emirlikleri-Lübnan maçında Birleşik Arap Emirlikli oyuncu Theyab Awana’nın topuğuyla attığı penaltı bir anda internette en çok izlenen videolar arasına girmişti.



Ancak görünen o ki Awana’nın bu şımarıklığı cezasız kalmayacak. Bu penaltı sonrasında Lübnanlı oyuncuların da sert tepkisini çeken Awana’yı takımının menajeri cezalandıracağını açıkladı. BAE menajeri Esmaee Rashed, Awana’nın bu hareketini saygısızlık olarak nitelendirdi ve “Bu olmamalıydı. Bence yaşanan olay saygısızlık. Rakibine saygı göstermeyen bir oyuncuyu kadromuzda tutamayız” diyerek Awana’nın ipini çekti.



Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Lübnan arasında oynanan dostluk maçında BAE'li futbolcu Awana Diab, ters kullandığı penaltı atışını gole çevirerek herkesi şok etti.

XXXX

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top