Zonguldak'ta 41 yaşındaki maden işçisi Aslan Altay, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 33 yaşındaki Armağan Altay'ı evde bıçaklayarak öldürdü  
 Altay çiftinin evinde sabah 07.30'da meydana gelen olayda,  özel bir maden ocağında üretim işçisi olarak çalışan Arslan Altay, ilk eşinden boşanmasının ardından, 10 yıl önce eşi trafik kazasında ölen Armağan Altay ile evlendi.

Uğurcan adında bir çocukları olan çiftin evlilikleri, iddiaya göre Armağan Altay’ın cep telefonuna gelen mesajlar nedeniyle bir süre sonra bozuldu. Çift sık sık tartışmaya başladı.

Arslan Altay, 2 gün önce kendisini aldattığından şüphelendiği eşinin cep telefonuna bakmak istedi. Eşi telefonunu vermek istemeyince yine tartışma yaşandı.

MUTFAĞA GÖTÜRÜP BIÇAKLADI

Maden ocağında 16.00- 24.00 vardiyasında çalışan Arslan Altay, dün işe gitmedi. 9 yaşındaki oğlu Uğurcan ile Armağan Altay’ın ilk eşinden olan kızını Saray Köyü’ndeki babasının yanına bırakan Arslan Altay, gece evine döndü.

EKMEK BIÇAĞI İLE 8 DARBE

Arslan Altay, sabah aynı nedenle eşiyle yine tartışmaya başladı. Arslan Altay, tartışma sırasında kapıya doğru koşan eşini yakalayıp mutfağa götürerek ekmek bıçağı ile vurmaya başladı. Göğsüne 8 bıçak darbesi alan Armağan Altay, olay yerinde öldü.

"EŞİMİ ÖLDÜRDÜM, POLİSİ ARAYIN"

Cinayetin ardından üzeri kanlar içinde dışarıya çıkıp ilerideki otobüs durağında bekleyen komşusundan sigara isteyen Arslan Altay, "Karımı öldürdüm, polisi arar mısın?" dedi.

Komşusunun neden öldürdüğünü sorması üzerine ise Arslan Altay’ın, "Beni aldatıyordu, öldürdüm" dediği ileri sürüldü. Arslan Altay, gelen polis ekibi tarafından gözaltına alındı.

YAKINLARININ EVE GİRMESİNE POLİS İZİN VERMEDİ

Armağan Altay’ın ölüm haberi üzerine eve gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Eve girip Armağan Altay’ı görmek isteyen yakınlarına polis izin vermedi.

Armağan Altay’ın kardeşi Türkan Ayyıldız ve ağabeyi Galip Ayyıldız, "Böyle bekleyecek miyiz? Bir gösterin, haber verin. Yaşayıp yaşamadığını öğrenmek istiyoruz" diyerek içeriye girmek istedi.

Polis ise "Burada bu kadar polis varken bu soruyu sormanın bir anlamı var mı? Sonucu tahmin edin artık" diyerek eve girmelerine izin vermedi.

Ölen kadının yakınları, evin önüne gelen Arslan Altay’ın yakınlarına da tepki gösterdi. Arslan Altay’ın kardeşi Çetin Altay, ağabeyinin eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini söyledi.

Çetin Altay, "Ağabeyim 2 gün önce telefonuna bakmak istemiş, vermemiş. Ağabeyim bana, ’Ben şüpheleniyorum. Mesajlar geliyor’ demişti" dedi.

2 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Cumhuriyet Savcısı’nın evde yaptığı incelemenin ardından Armağan Altay’ın cesedi otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Arslan Altay’ın ifadesi doğrultusunda, eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen 2 kişinin daha ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Durmuş SEVİNDİK-Gürkay GÜNDOĞAN/DHA
posta.com.tr

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top