Birden çok yazıdaki etiketleri tek seferde nasıl düzenleyebilirim?

Yazıları Düzenle sayfası, yazıların etikete göre görüntülenmesi ve yazı gruplarındaki etiketlerin uygulanması veya kaldırılması için seçenekler içerir. Sayfaya ulaşmak için, Yazı | Yazıları Düzenle sekmesini ziyaret edin veya kumanda panelinizdeki Yazıları Yönet öğesini tıklayın.
Bu sayfada, söz konusu blog tarafından kullanılan tüm etiketler sol tarafta bulunmaktadır. Aynı zamanda, her yazı başlığının yanında yeşil ile işaretlenmiş kendi etiketlerine sahiptir. Varsayılan olarak, tüm etiketlere sahip yazılar gösterilir.
(Not: Bu bölümde etiket görebilmeniz için en az bir tane etiketlenmiş yazınız olmalıdır. Bir yazıyı gönderme formundan etiketleyebilirsiniz.)
Sol bölümdeki etiket bağlantılarını tıklarsanız yazı listesi kısalarak yalnızca üzerini tıkladığınız etikete sahip yazıları gösterir.
Her yazının yanında bir onay kutusu bulunur. Bir değişikliği birden fazla yazıya uygulamak istiyorsanız, önce değiştirmek istediğiniz tüm yazıları işaretleyin. Ardından "Etiket Eylemleri..." menüsünden bir seçeneği belirleyin.
Bu menü, etiketlerinizden herhangi birini seçilen yazılara ekleme seçeneğinin yanında, yazılardaki etiketleri kaldırma seçeneğini de içerir. Sahip olmadığınız yeni bir etiketi oluşturmak isterseniz, "Yeni Etiket..." öğesini de seçebilirsiniz.
Bir etiketi tüm yazıların genelinde düzenlemek isterseniz, bunu önce etiketi kaldırıp sonra yerine yenisini ekleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin, "Kitaplar" etiketini "Okuma" olarak değiştirmek istiyorsunuz. Aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir:
  1. Sayfanın sol tarafında bulunan "Kitaplar" etiketini tıklayın.


  2. Yazılar listesinin üzerindeki "Tümümü Seç" bağlantısını tıklayın.

  3. "Etiket Eylemleri..." menüsünde, "Etiketi kaldır > Kitaplar" öğesini seçin.

  4. "Etiket Eylemleri..." menüsünde, "Etiketi uygula > Yeni Etiket..." öğesini seçin.

  5. Yeni etiketiniz olarak "Okuma"yı girin. ("Okuma" etiketine sahip bazı yazılara zaten sahipseniz, yeni bir etiket oluşturmadan bu etiketi uygulayabilirsiniz.)

Bloggerde kategorileri düzenleme, blogspotta etiketleri kategorileri düzenleme


Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top