Bursa'da temizlik yapması için 2 kişi tarafından bir eve götürülen 4 çocuk annesi 48 yaşındaki F.D., elleri kolları bağlanıp dövüldükten sonra tecavüze uğradı.

Tecavüz anını kameraya da kaydeden şüpheliler tutuklanarak cezaevine konuldu. Merkez Osmangazi İlçesi Merinos Parkı’nda açılan bir fuarda stand temizliği yapan F.D., iddiaya göre geçen hafta fuarda Selami K. (32) ve Gültekin E. (40) ile tanıştı.

Evlerinin temizliğinin yaptırmak için F.D.’nin telefon numarasını alan Selami K. ve Gültekin E., F.D.’yi iki gün önce temizlik yaptıracaklarını söyleyerek Sırameşeler Mahallesi’ndeki evinin önünden otomobille alarak Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki evlerine götürdü.

TECAVÜZ ANINI KAYDEDİP, TEHDİT ETTİLER

İddiaya göre F.D. temizliğe başladıktan bir süre sonra yanına yaklaşan Selami K., kadını yere yatırıp taciz etmeye başladı. Kendisine direnen kadını dövmeye başlayan Selami K., arkadaşı Gültekin E. ile birlikte ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra bilgisayar kamerasını açıp F.D.’ye tecavüz etti. 

Yaklaşık üç saat süren tecavüzün ardından F.D.ye çektikleri görüntüleri izleten şüpheliler, "Eğer her istediğimiz zaman eve gelmezsen bu görüntüleri internete yayarız, CD’ye basıp mahallende dağıtırız" diye tehdit edip, çantasında bulunan 300 lirayı da alarak serbest bıraktı.

POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis Merkezi’ne giderek olayı anlatan F.D.’nin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Selami K. ve Gültekin E. sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanırken, evde yapılan aramada bulunan görüntülere de el konuldu.

F.D.’nin yatak altında bulunan çamaşırı, sperm ve kıl örneklerinin tespiti için kriminal laboratuvarına gönderildi. 

Hüseyin TÜCCAR/DHA
http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Tecavuz_edip__goruntusunu_cektiler.htm?ArticleID=84126

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top