Finlandiyalı cep telefonu devi Nokia’nın amiral gemisi Lumia 920, geçtiğimiz hafta satışa sunulduğu tüm ülkelerde tükendi. ABD, Almanya, Avustralya ve Ortadoğu’daki cep telefonu operatörleri, stoklarının tükendiğini açıkladı.
Nokia Lumia 920, dördüncü çeyreğe çok hızlı girdi. Windows 8 işletim sistemi kullanan akıllı telefon, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü piyasaya sürüldüğü tüm ülkelerde tüketicilerin çok büyük ilgisiyle karşılaştı. ABD, Almanya, Avustralya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) cep telefonu operatörleri, stoklarının ilk haftada tükendiğini belirtti.

Almanya’nın teknoloji sitesi WMPowersuser, Lumia 920 almak isteyenlerin bir haftanın sonunda hangi mağazaya giderse gitsin eli boş döndüğünü belirtirken, online perakende devi Amazon’un Almanya’daki sitesi stokların tükendiğini belirtti. Almanya’nın bir diğer online perakende sitesi GetGoods da ellerinde hiç Lumia 920 kalmadığını, talebin çok yüksek olduğunu ifade etti.

BİR TEK ALMANYA DEĞİL
Avustralya’nın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden Telstra, bir haftadan kısa bir süre içinde Lumia 920 için yapılan tüm ön siparişlerin tükendiğini açıkladı.


SmartCompany sitesi, Telstra’nın deniz aşırı talebin çok fazla olmasından dolayı, Avustralya’daki talebi karşılayacak ek nakliyatı yapmakta zorlandığını belirtmişti.

Almanya ve Avustralya’nın yanı sıra, Lumia 920, iPhone’un evi ABD’de çok büyük ilgi gördü. ABD’nin en büyük cep telefonu operatörlerinden AT&T, ilk hafta içinde tüm stokların tükendiğini duyurdu. Aynı durum, BAE’deyaşanırken, Dubai’deki akıllı telefon satıcılarının elindeki tüm Lumia 920’ler birkaç gün içinde satıldı.

AT&T, iki yıl sözleşmeli olarak Lumia 920’yi 99 dolardan satışa sunmuştu. Lumia 820’nin iki yıllık sözleşmeli fiyatı ise 49 dolar. Piyasaya sürülmeden önce fiyatının 150 dolar olacağı öne sürülen Lumia 920, böylece tüketicilere de sürpriz yapmış oldu.
stargazete

lumia 920 özellikleri

8.7 Megapixel(s)
Kamera sensörü (ana kamera çözünürlüğü)

4.5 inch
Ekran boyutu

10.8 Hour(s)
Konuşma süresi (3G)
460.0 Hour(s)
74.0 Hour(s)


En yenilikçi Lumia telefonumuz
PureView teknolojisi, Optik Görüntü Sabitleme ve Carl Zeiss lens ile parlak, bulanık olmayan fotoğraflar ve videolar çekin ve 4,5 inç PureMotion HD+ ekranda en güzel anlarınızı yeniden yaşayın.
Büyülü çekimler yapın
Akıllı Çekim ile her kişi için en iyi ifadeyi seçerek mükemmel grup fotoğrafları oluşturun.
Yönünüzü bulun
Dünyaya Nokia City Lens'ten bakarak bulunduğunuz semt hakkında orada oturanlardan daha çok bilgi edinin.
Şaşırtmak için tasarlanmıştır
Canlı renkler, tek parçalı polikarbonat gövde ve seramik zirkonyum kamera detayları ve yan tuşları ile havanızı atın.


Işık Yoksa Pureview Var.
Nokia Lumia 920 Carl Zeiss lens destekli PureView teknolojisi ile, kameranın sallandığı hareketli veya az ışıklı ortamlarda bile net videolar ve fotoğraflar çeker. Bu müthiş deneyimi, başka hiçbir akıllı telefonda olmayan Optik Görüntü Sabitleme özelliği sayesinde başarır.


PureMotion ekran. En iyi akıllı telefonda en iyi dokunmatik ekran.

Nokia Lumia 920 PureMotion HD+ ile, dünyanın en parlak, hızlı ve duyarlı dokunmatik ekranını sunuyor. Parmaklarınızın üstü kapalı olsa bile her hareketinize yanıt verecek kadar net ve hassastır.

Nokia Bilen Göz. Şehre bir de Lumia'nın gözünden bak.

Devrimsel Nokia Bilen Göz uygulaması ile kameranızın vizörüne bakarak şehrin size sunduğu her şeyi keşfedebilirsiniz.

Yenilikçi tasarım. Fişe takmadan şarj edin.   

Artık Nokia Lumia 920'nizi şarj etmek için fişe takmanıza gerek yok. Cihazı bir kablosuz şarj cihazının üzerine koymanız yeterli.

Microsoft Office. Ofis dışına çıkın.

Yeni Lumia 920, Microsoft Office ve Outlook'un tam sürümlerini içerir. Kesintisiz senkronizasyon ile bulunduğunuz her yerde PowerPoint, Excel ve Word belgeleri oluşturun ve düzenleyin.

Nokia Müzik ile gerçek zamanlı müzik deneyimi.

Nokia Müzik ile birlikte gelen Mix Radio servisi ile müziğiniz ve sizin için özel hazırlanan kanallar ücretsiz olarak gerçek zamanlı yanında. Haydi en son parçalara bir göz atın. Kendi kanallarınızı oluşturun. Kulaklığınızı takın ve tadını çıkarın.
Teknik bilgiler için linki tıklayın: http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia920/teknik-ozellikler/


İlgili Aramalar: lumia 920 özellikleri 

Yorum Gönder Blogger

  1. (o) telefon güzel görünüyor fakat türkçe dil desteği nasıl acaba? Klavye türkçeye uygunmu programlar uygunmu?

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top