Uşak'ta polisten kaçan hırsızlık zanlıları ile güvenlik güçleri arasında yaşanan arbede sonrasında Uşak Devlet Hastanesi önü savaş alanına döndü. Sabah saatlerinde polis ile zanlılar arasında çıkan arbedede bir polis ile iki zanlı yaralanmıştı. Yaralıların kaldırıldığı hastane önüne gelen zanlıların yakınları ile polis arasında gerginlik yaşandı.
Sabah 09.30 sularında hırsızlık zanlısı K.K., komiser H.G.'nin silahının ateş alması sonucu başından ağır yaralı olarak Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasından sonra Uşak Devlet Hastanesi önüne toplanan zanlının yakınları hastane önünde polis güçleri ile tartıştı. Uşak Devlet Hastanesi önüne toplanan yaklaşık 100 kişilik grup polise zor anlar yaşattı. Hastane içerisine girmek isteyen kalabalığa engel olmak isteyen emniyet güçleri çevik kuvvet polisi ile barikat oluşturdu. Hastane içerisine girmek isteyen ve taşkınlık yaparak polise yüklenen kalabalığı polis biber gazı sıkarak dağıtmaya çalıştı. Grup, biber gazı sıkılması üzerine hastane bahçesinde bulunan sandalye, masa, çit ve eline ne geçerse polise attı.

Hayati tehlikesi bulunan ve polis silahından çıktığı iddia edilen mermi ile yaralanan zanlı K.K. Uşak Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahale sonrasında İzmir'e sevk edildi. Yaralı komiserin ise yüzünde, elinde yara ve kırıklar olduğu öğrenildi.

Polis, olay yerinde ve her iki hastanede olumsuzluklar yaşanma ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemleri aldı.
Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.
stargazete

İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top