Çin’de yeni yapılan otobanın ortasında kalan evlerinden taşınmayı reddeden yaşlı çift boş apartmanda yaşamaya devam edince ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

'İnat' apartmanı

ÇİN'İN Wenling eyaletinde otobanın tam ortasındaki ev, sürücüleri hem hayrete düşürüyor hem de zor anlar yaşatıyor. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre bu apartmandaki bir dairede yaşayan Luo Baoge ve eşine bölgeye otoban yapılacağı ve yolun tam evlerinin bulunduğu noktadan geçeceğini bildirdi. Yetkililer, evin sahibi olan yaşlı çifte 8 bin Sterlin (yaklaşık 23 bin TL) tazminat karşılığı evi tahliye etmelerini teklif etti. Çift, teklife önce sıcak baktı, ancak sonradan imzalamaktan vazgeçti. Bu parayla yeni bir ev almanın zor olduğunu söyleyen Luo Baoge, feragatnameyi imzalamadı ve karısıyla dairelerinde yaşamaya devam etti. Bu olayda inatçı olan tek taraf Baoge'ler değildi. Mühendisler de yolun yönünü değiştirmek yerine evi tam ortadan bırakacak şekilde inşa etti. Olayın tek mağduru sürücüler oldu. Yolun ortasında binanın olduğunu gösteren uyarı levhasının bulunmaması yüzünden bölgedede sıkça trafik kazaları yaşanıyor. 
stargazete

İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top