Zırt pırt onu bunu bahane edip isyan eden olay çıkartan sığınmacılar, canlarını kurtardıkları Türkiye'de bile rahat durmuyorlar.
Suriyeliler kimlik soran polisi tabancayla yaraladı
HATAY’ın Yayladağı İlçesi’ndeki çadırkentte barınan Suriyeliler, kimlik sordukları için tartıştığı polis memuru Mehmet Adsan’ı ele geçirdikleri tabancasıyla kolundan vurdu, 2 polis memurunu da sopayla yaraladı.



  

Emek ÇAKILI/ YAYLADAĞI (Hatay), (DHA)


Olay, saat 15.00 sıralarında Yayladağı İlçesi’ndeki eski tekel tesislerindeki çadırkentte meydana geldi. İlçe merkezinde gezdikten sonra çadırkente gelen 20 Suriyeli, iddiaya göre, kapıda kimlik kontrolü yapmak isteyen polislerle tartıştı. Tartışma alevlenince sinirlenen Suriyeliler, polislere sopalarla saldırdı. Bu sırada bir Suriyeli, polis memuru Ahmet Adsan’ın beylik tabancasını da alıp ateş açtı. Adsan, sağ koluna isabet eden kurşunla yaralanırken, adları açıklanmayan 2 polis de sopalarla dövüldü. Yaralı polis, Yayladağı Sağlık Ocağı’na götürüldü. Hayati tehlikesi bulunmayan Mehmet Adsan, yapılan ilk müdahalenin ardından Antakya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kampta izlerini kaybettiren Suriyeliler’in yakalanması için güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Kampta güvenlik önlemi de arttırıldı.

foto kaynak: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1096819&CategoryID=77
Kaynak ve haberin devamı için tıklayın: http://gundem.milliyet.com.tr/suriyeliler-kimlik-soran-polisi-tabancayla-yaraladi/gundem/gundemdetay/10.08.2012/1579144/default.htm

İşte daha önceki isyanları 

Aşağıdaki başlıkların üstüne tıklayın habere gidin

SURİYELİ SIĞINMACILAR TÜRK BAYRAĞINI İNDİRDİ !


Suriyeli sığınmacının Viagra talebi ve ötesi...

İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top