Blogger için üç farklı kategori bulutu
Blogunuzda ister etiketleme, ister kategorileme sistemini kullanın kenar çubuğuna bunu eklemeniz ziyaretçilerin blogunuzda okumak istediği şeyleri okumasına yarar. Ziyaretçileriniz sayfalar arasında geçiş yaparak ilgisini çeken içeriği aramak yerine ilgilendiği konudaki etiket ismine tıklayarak o konudaki yazılara hızlı bir şekilde ulaşabilir.

Etiket listelerinin veya etiket bulutlarının kötü yanı ise tasarım olarak zayıf kalmaları ve çoğu zaman blog temasına uyum göstermemeleri.Bunun için daha önce flash animasyonlu etiket bulutu eklemeyi anltamıştım.Şimdi internette denk geldiğim ve paylaşmak istediğim bu 3 farklı stil ile etiket bulutunu daha görsel bir hale getireceğiz.

Öncelikle blogunuza Etiketler gadgetını ekleyin ve görüntüleme seçeneği olarak bulutu işaretleyin.Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız daha önce yazdığım etiket bulutu ekleme yazıma bakabilirsiniz.

Bu güzel üç etiket bulutundan biri mutlaka logunuza yakışır.
ENDANDİK BLOG OLARAK DENEDİK BEĞENDİK SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

 KODLARI ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

 Stil 1

Etiket Bulutu


















  KODLARI ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Stil 2


Etiket Bulutu










  KODLARI ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Stil 3


Etiket Bulutu













KODLARI ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kodları ekmeyi bitirince kaydediyorsunuz bu kadar.

Son bir hatırlatma etiket gadgetını eklerken esçeneklerdeki Her etiketteki kayıt sayısını göster seçeneğini işaretlemeyin.

İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top