Ne üdüğü belirsiz chat programlarından kurtulun. En eski chat programlarından olan Microsoft chat'le irc odalarına bağlanabilir sohbet edebilirsiniz?
Kurma derdi yok, zırt pırt güncelleme derdi yok, üstelik ücretsiz, yer kaplamaz kullanımı kolay en eski chat programı hala kullanılmakta. Yeni nesil gençler bilmez belki 1998 yılından beriki bu banim bildiğim tarih belki dahada eskidir. Yani benim bildiğim 14 senesi var gerisini siz hesap edin. Kullanımı çok basit. İrc sohbet odalarını kullanlar Mırc indirmek için bence hiç uğraşmasınlar aynı işi  Microsoft chat görmekte.


Resimlerle Microsoft chat kullanma
İndirdiğiniz zipli dosyayı açın. CCHAT yazan programı çalıştırın, kurulum gerekmediği için program hemen açılacak. Sadece irc sunucusuna bağlanıp sohbet etmeniz için yapmanız gereken basit ayarlar var. Bu ayarları bir kere yapmanız yeterli.

 Resimde görülen ok işaretlerini uygulayın sadece yeter. 
Resimleri büyütüp daha net görebilirsiniz.
Sunucu: irc.zurna.net (olacak) Kullanılabilen tüm sohbet odalarını seç işaretle
Uygula dedikten sonra TAMAM tuşuna basın sohbete bağlanın...


 BU KADAR BASİT 


Unutmadan! sohbet odasına girdiğinizde metin görünümünü kullanın, birde karikatür görünümü var siz metin görünümünü kullanın. 



TIKLA İNDİRE TIKLAYIN AÇILAN SAYFADA START TIMER YAZISINA TIKLAYACAKSINIZ
İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top