İnce ve kaliteli espriler barındıran televizyon dizisi. özellikle sahneler arası geçişler çok hoş . İşte o sahnelerden biri.
Star Tv de yayınlanan “İşler Güçler” dizisi ilginç komedi tarzıyla gençlerin ilgisini çekti.
Star TV’nin yeni dizilerinden “İşler Güçler”, kısa sürede geniş bir seyirci kitlesine ulaştı.

Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in yer aldığı “İşler Güçler”, yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girmeyi başardı. Senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı dizi, kısa sürede bir ekran fenomenine dönüştü.

Hâlâ izlememiş olanlar için dizinin konusunu kısaca özetleyelim:Üç kafadar, kendi filmlerini çekmek istiyor. Ancak filmi finanse edecek bütçeleri yok. Para kazanmak için “Meslek Hikâyeleri” isimli belgeselin sunuculuğunu yapmayı kabul ediyorlar. Ve tahmin edeceğiniz üzere işler hiç de planladıkları gibi gitmiyor...

Limon Film-Hayri Aslan’ın yapımcılığında hayata geçen dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstleniyor. Ba rollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celal Cengiz’i izleyeceğimiz dizide, Yılmaz Gruda, Nazlı Tosunoğlu gibi usta isimler de yer almakta. Melike Emiroğlu, Ceren Moray, Burak Satıbol, Şinasi Yurtsever,Yeliz Şar, Gaye Gürsel, Arzu Oruç, Hürriyet Özkılıç geniş oyuncu kadrosunu oluşturan isimlerden bazıları.
İlgili Aramalar: işler güçler sevdiği kız ahmet kurala abi deyine

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top