Kaddafi'nin öldükten sonra yeni görüntüsü olduğu iddia edilen bir video ortaya çıktı. Suriyeli bir aktivist Twitter'dan videoyu paylaşıp Esad'a gözdağı verdi.
Videoda Ekim 2011'de öldürülen Muammer Kaddafi'nin cesedi ile bir kukla gibi oynanıyor. Görüntü bir Suriyeli aktivist tarafından Twitter'da da paylaşıldı. Tweet'te "biri bu videoyu Beşar Esad'a göstersin" denildi.

Ancak videonun gerçekliği henüz uluslararası kaynaklar tarafından doğrulanmadı. Bu yeni videonun Kaddafi'nin ölümünden belli bir süre geçtikten sonra çekilmiş olabileceği söyleniyor.

2011 yılında Arap Baharı'nın etkisiyle Libya'da yaşanan iç savaş sonrası 23 Ağustos 2011 günü Trablus'un düşmesiyle Kaddafi rejimi yıkılmıştı. 20 Ekim 2011 tarihinde, memleketi Sirte'de, Ulusal Geçiş Konseyi askerleri tarafından yakalanan Kaddafi linç edilerek öldürülmüştü.
Kaddafinin yeni görüntüsü video


İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top