Suskunlar yayından kaldırılıyor!
Suskunlar dizisinin yayından kaldırıldığı iddia edildi.
Armağan Çağlayan, "Tv seyircilerinin dizilerden fenalık geçirme sürecinin sonucunda bir dizi daha ekranlara veda ediyor. Suskunlar da bitti maalesef" diyerek başrollerinde Murat Yıldırım ve Aslı Enver'in oynadığı dizinin sona ereceğini açıkladı.

Suskunlar dizisi düşük izlenme oranlarını arttırmak için perşembe gününden pazar gününe alınmış fakat izlenme oranları yine de düşük gelmişti.

Veda dizisi yayından kaldırıldı. Kanal D büyük umut bağladığı hatta oyuncu değişkliğine bile gittiği diziden umduğunu bulamadı.
Veda dizisi yayından kaldırıldı
Ayşe Kulin'in eserinden yola çıkarak çekilen Veda dizisi yayından kaldırıldı. Kanal D, Mehmet Aslantuğ ve Fahriye Evcen'in başrolünü oynadığı diziye reytingleri iyi olmamasına rağmen, yenilenen oyuncu kadrosuyla ikinci bir şans tanınmaya karar vermişti.
Jale Arıkan'ın yerine İclal Aydın kadroya dahil edilmiş ve senaryo ekibi değiştirilmişti. Ancak bu durum da dizinin düşük giden reyting eğrisini yukarı taşımaya yetmedi. Kanal D, Kötü Yol ve Sultan'ın ardından Veda'nın da ekran macerasına son verdi.

Dizi izlemeye bıktıkmı? Bir dizi tutuldumu bir çok yapımcı tutulan diziye yakın dizilerle izleyicinin karşısına çıkıyor buda izleyiciyi bıktırıyor. Eski yeşilçam filmlerini andıran tarzda diziler artık ilgi çekmiyor gibi. İçinde bizden birşey olmayan, yapmacık konular ve oyunlarla çıkan diziler izlenmiyor. Kemal Sunalın filmleri hergün izlenirken bazı diziler bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılıyor.
Geçen yıl kaç dizi yayından kalkmış… “Dizi Atv’de izlenir” sloganıyla yayında olan kanalda 6, Show TV’de 5 dizi yayından kalkmış. Star’da ve Fox’ta 4, Kanal D’de 3 dizi… Şu hesaba göre sonuç 18. Aradan kaçanlar, TRT ve Kanal 7′yle bu sayı 20′yi rahat bulur ve hatta geçer.

 2012 Yılında Yayından Kaldırılan Dizilerin Bazıları

Star TV - Star 2012 yılında çok fazla dizi ve program çıkardı e haliyle tutunamayanlar da kaldırılıyor

Perran Kutman Dizisi Canımın İçi

Bir Çocuk Sevdim

İbreti Ailem - Müjdat Gezen

Küçük Hesaplar - Mazhar Alanson dizisi

Sudan Bıkmış Balıklar - Burak Sağyaşar


babalar-ve-evlatlar-dizisi-yayından-kaldırıldı-star-tv-neden

Babalar ve Evlatlar - sadece 4 bölüm gösterilen diziyi Star Tv kaldırma kararı aldı. Çok geniş oyuncu kadrosu olan dizide Fatma Girik, Murat Ünalmış, Ceren Hindistan, Serdar Gökhan gibi isimler yer alıyordu



erdal-özyağcılar-iki-yaka-bir-ismail-dizisi-kaldırıldı
ATV
Erdal Özyağcılar dizisi İki Yaka Bir İsmail
bu dizinin kaldırılması çok sürpriz oldu daha ekip çalışırlarken Atv dizisi aniden diziyi durdurduğunu açıkladı gerekçe olarak ise düşün izlenme oranları gösterildi.

Uçurum


Kanal D
 Annem Uyurken  Hümeyra ve Büşra Pekin

Sultan - Nurgül Yeşilçay 'ın rol aldığı Diyarbakır 'da başlayan diziyi İstanbul'a çektiler. Ama dizi düzgün bi final bile yapmadan kaldırıldı! Hikaye yarım kaldı. Aslında İstanbul'a gelmesi bile hikayesini yitirmesindendi. Diyarbakırdan çıkınca dizi de bitti seyircinin gözünde.
kanal-d-kötü-yol-dizisi-kaldırıldı


Kötü Yol

Çok iyi oyuncu kadrosu olan dizi çok da ses getirmişti ama o da miadını doldurdu.




Show TV
Eve Düşen Yıldırım - ikinci sezonunu oynayan dizi istenen reyting seviyesine ulaşamadığı için final yaptı. Bakalım Gizem Karaca hangi dizide oynayacak bundan sonra. Şimdiden Adını Feriha Koydum Emirin Yolu 'nda oynayacağı yönünde dedikodular var.

Fox TV
Esir Şehrin Gözyaşları - modern bir Ferhat ile Şirin hikayesi dedikleri dizi final bile yapamadı. Yiğit Özşener



İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

  1. Bence bu sayılan dizilerin senaryoları çok sıradandı.Ne duygu ne düşünce ne de espiri kapsıyordu.Açıkcası toplumumuza hitap etmeyen yada hitabını ayakta tutamayan dizilerdi.Hiçbir kalitesi yoktu.Tabiki seyredilmez daha zekice işler yapılsın [-( valla hitap eden diziler haala ayakta bunları çoğu kişi de izliyor....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (o) Yazdıklarınıza katılıyorum ancak [-( izlenen her diziyede iyi diyemem, mesela muhteşem yüzyıl dizisi KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN hiçte orda anlatılan gibi yaşamamış,savaş meydanlarında ömrü geçmiş ve hatta savaş meydanında şehit düşmüştür. KURTLAR VADİSİ eskiden ilgi ile izleniyordu çok fazla atmasyon olunca baydı, Öyle bir geçer zamanki dizisi, orda bir genç var şarkı falan söyledi öğretmenine aşık oldu hep gözleri yaşlı, iş adamı var nasıl bir iş adamı anlamadım hep gözleri ağladı ağlayacak bana fenalık gliyor böyle dizilerden. İnsanları güldürsünler ağlatmasınlar gülmeye ihtiyacamız var, komik dizileri tercih ederim :-) =))

      Sil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top