Vücudunuzun birçok bölgesi gibi göğüsleriniz de bakıma ihtiyaç duyar. Kolayca uygulayabileceğiniz bu önerilerle, kusursuz göğüslere sahip olabilirsiniz
Kadın vücudunun en dikkat çeken bölgelerinden göğüsler, formda ve bakımlı olduğunda güzelliğin tamamlayıcısı haline geliyor. İşte göğüslerinizin sarkmasını önleyecek ve doğal güzelliğine katkı sağlayacak bakım önerileri:

ÖZGÜR GÜNLER SUTYENİ
Sarkmaların önlenmesi için göğüs bedeninize tam uyan, kaliteli bir sutyene sahip olmanız gerekiyor ama bu göğüslerinizi her zaman sıkı sıkıya hapsedeceğiniz anlamına gelmiyor. Evde olduğunuzda, hafta sonlarında ve tatil zamanlarında sizi rahat ettirecek, pamuklu kumaştan bir sutyen tercih edin. Ayrıca çok sıkı olmaması için sutyeni, normalde kullandığınız sutyen kupundan bir beden daha küçük ama bant ölçüsünden bir beden daha büyük (örneğin 34C giyiyorsanız, bu 36B olmalı) alabilirsiniz.

YOGA DURUŞUNA DİKKAT
'Balık pozu' adı verilen bir yoga duruşu, göğüs kafesini ve göğüsleri mükemmel bir şekilde esnetir. Bu hareketi yapmak için, düz bir yere sırtüstü yatın, bacaklarınızı dümdüz uzatın ve avuçlarınızı kalçalarınızın altına yerleştirin. Tam bu pozisyondayken sırtınızı yukarı doğru kaldırıp göğüs kafesinizi ileriye doğru çıkarın. Başınız ve bacaklarınızsa yerle tam temas halinde olsun; rahatladığınızı hissedeceksiniz.

ONLARA ÖZEL BANYO KEYFİ
Özellikle iri göğüslüyseniz, yer çekimi düşmanınız haline gelebilir. Yer çekimini yok eden gizli güç ise tuzlu su. Kendinizi hafif hissetmek istiyorsanız, küvetinizi doldurun ve içine banyo tuzlarından bolca atın. Tuzlu sudan yararlanmanın başka bir yolu da elbette bol bol denize girip yüzmek... Örneğin; yaz gecelerinde, üzerinizde bikini üstü olmadan!

SERİNLİK HİSSİ ÖNEMLİ
Dermatoloji uzmanları, göğüs uçlarının özellikle soğuğa karşı çok duyarlı olduğunu belirtiyor. Biz ise, sizi bu durumun keyfini çıkarmaya davet ediyoruz. Buzluğa koyup, bir-iki saat beklettiğiniz salatalık dilimlerini çıkarın ve göğüs uçlarınızın üzerine koyun. Tüm vücudunuzun serinlediğini hissedeceksiniz.

MİS KOKULU PEELING
Göğüs cildinizin de peeling işlemine ihtiyacı var. Bunun için şu doğal tarifi kullanabilirsiniz: Üç kaşık zeytinyağı, bir çay kaşığı şeker ve üç damla vanilya ekstresini karıştırın. Bir süngerle, bu karışımı dairesel hareketlerle göğüslerinize sürün. Birkaç dakika sonra ılık suyla silin.

İKİ DAKİKA 'TA-TA' MASAJI
Siz de gün boyu sizi sıkan sutyenler nedeniyle göğüslerinizin tam altında oluşan izden şikayetçi misiniz? Öyleyse bu masajı deneyin; işe yaradığını göreceksiniz.

1- Masaja tek göğsünüzün altından başlayın. Her iki elinizi kullanarak ve cildinize hafifçe bastırarak dairesel hareketlerle masaj yapmaya başlayın.
2- Göğüs ucunuza geldiğinizde durmayın ve masaja devam edin. Gerekiyorsa bir elinizle göğsünüzü yukarıya doğru kaldırabilirsiniz.
3- Basınç gücünü değiştirmeden, tekrar aşağıya doğru gelin ve bu turu, üç ya da dört kez tekrarlayın.
sabah.com.tr

İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

  1. SLM İSTANBULDAN EFE BEN 5373071055 NUMARAM AZGIN DOYUMSUZ ATESLI SEKSTE SINIR TANIMAYAN EVLI DUL MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLAR YILARDIR EVLIYIM HIC ZEVK ALAMIYORUM DIYORSAN HEP TEK TARAFLI ILISKI YAPAN ERKEKLERE BOYUN EGMEYIN ISI BITTIMI KALKIP SENIN NE OLDU OLDUGUN HIC UMRUNDA OLMAYAN BIR TEK KENDINI DUSUNEN SENI SEKSTE MUTSUZ EDEN ERKEKLERE KOCALARA BOYUN EGMEYIN ARAYIN TANISALIM BIR TLF KADAR YAKINIM SIZE BEN SIZIN MUTLULUGUNUZ ZEVKE GELEMENIZ SEHVETLE DEFALARCA BOSALMANIZ ICIN BURDAYIM CARİ WATSAP LİNA VİBER VAR

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top