Moraliniz mi bozuk, cildiniz mi donuk, kendinizi halsiz mi hissediyorsunuz? Doğru yatağa...

Seks birçok soruna çare oluyor.
Aldığınız zevkin yanı sıra, seks için başka bahaneler de arıyorsanız, işte cevabımız: Sağlık için de seks yapmalısınız. "Seks beyin sağlığını da olumlu olarak etkiler" diyor seksoloji uzmanı Ava Cadell. işte seksin vücuda sağladığı yararlar... seksinFaydaları


Cildinizi Parlatır Seks kan dolaşımını hızlandırıp, cildin daha fazla oksijen ile beslenmesini sağlar.


Aynı zamanda terlemenize sebep olduğu için, derideki toksinler atılır, işte bu nedenle seks sonrasında yüzünüz pembemsi ve parlak görünür.
Stres Atmanızı Sağlar Seks sırasında kadın vücudu oksitoksin adında bir hormon üretir. Bu hormonun etkisiyle, kan basıncı azalır, vücut gevşeme moduna girer. Seksin yatıştırıcı etkisini artırmak için, derin nefes alın ve hareket ederken partnerinizle uyumlu olun.


Ağrı Kesici Etki Yapar Seks sırasında vücut ağrı kesici etkisi olan endorfin hormonunu salgılar.
Hastalıkları Uzaklaştırır Fazla seks eşittir az hastalık, bunu asla unutmayın. Araştırmalara göre, haftada bir veya iki kez ilişkiye giren kişiler soğuk algınlığı ve virüslere karşı yüzde 30 daha dayanıklılar. Yani seks, bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

Cosmopolitan Aylık/Dergi

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top