Erkeklerin söylediği bazı kelimeler ve hareketler ile aşklarını söylemelerine şaşırabilirsiniz ama bu 4 hareketin kesinlikle çekici olduğuna bizi ikna ettiler.
-Erkeklerin söylediği bazı kelimeler ve hareketler ile aşklarını söylemelerine şaşırabilirsiniz ama bu 4 hareketin kesinlikle çekici olduğuna bizi ikna ettiler. -

-Erkek arkadaşınızın gizlice gülümsemesini sağlayan yaptığınız küçük şeyler var. Ama her zaman tahmin ettiğiniz şeyler değiller.-,,

a- Özenle giyinip makyaj yaptığınızı izlemek;

-Bayanların makyaj yapması erkeklere işkence gibi gelebili fakat onları izlemek erkekleri büyüler. Bayanların havlu ile oturup, aynanın karşısına geçim makyaj yapmalarının erkeklere sevimli gelen bir yanı vardır. Dışarı çıkmadan önce ya da sabahları sizi izleyebilmesi için kapıyı aralık bırakın.

b- Onun çekici olduğunu söylemek;
Bayanlar güzel göründükleri zaman mutlu olurlar. Aynı şekilde erde güzel göründüklerini duymaktan memnun olurlar. Erkek arkadaşınızın fiziksel varlığının farkına varın, ona seksi bir söz söyleyin ya da ona sarılın.

c- Sessizliğin tadına varmak;
orrrzgw
Bazen erkekler sessizdir. Bu onların üzgün olduğunu göstermez aksine mutlu oldukları zaman susarlar. Sessizliğiniz ilişkinizdeki güven duygusunu yansıtır.-..

d- Tavsiyeleri dinlemek
Bayanlar iş, arkadaş ya aileleri ile ilgileri konuştuklarında erkekler onları destekleyici şekilde dinleyip konuşmaları gerektiklerini bilirler. Ama gerçek ya da değil erkekler çoğu problemin bir çözümü olduğuna inanırlar. Yani bayanlar herhangi bir ikileme düştüklerinde erkekler onlara tavsiyede bulunurlar. Eğer bu önerileri dikkate alırsanız bu erkekler için çok önemlidir çünkü onlara güvendiğinizi kanıtlamış olursunuz.

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top