Birlikte olduğunuz erkeği seviyor ve onu her açıdan mutlu etmek mi istiyorsunuz?
İnsanın sevdiği kişiyi mutlu etmeye çalışması ve onu her açıdan tatmin etmek istemesi elbette harika bir şey, ancak bu onun istediği ama sizin istemediğiniz şeyleri yapmak ve kendinizi mutsuz etmeniz anlamına gelmiyor.

"Erkekler konu seks olduğunda zaman zaman kadınlardan çok daha rahat davranabiliyorlar. Bunun yanında erkeklerin fantazi dünyası kadınlarınkine göre biraz daha özgür" diyor konunun uzmanları.



Ve ekliyorlar; "Herkes için en sağlıklı olan erkek veya kadın hiç fark etmez, cinselliği en haz aldığı şekilde yaşamaktır. Bu yüzden ilişkide olduğunuz kişi ile "yanlış anlaşılma" korkusunu bir tarafa bırakarak mutlaka arzu ve istekleriniz hakkında konuşmalısınız!"

İsteklerinizi Söyleyin

Erkekler yatakta sınırsız olmayı seviyor. Zaman zaman kendinizi rahatsız hissediyor olabilirsiniz ancak birlikte olduğunuz kişi onunla istek ve fantazilerinizi açıkça konuşmanızdan çok hoşlanıyor bunu bilin.


Gücünü Hissettirin

Erkekler için cinsel güce sahip olduğunu hissetmek oldukça önemli. Ondan zevk aldığınızı, yaşadığınız şeyden mutlu olduğunuzu, gücünü hissettiğinizi göstermek onu oldukça baştan çıkartacaktır.



Net Olun

İlişkiye girmek istememenize rağmen sırf o istiyor diye birliktelik yaşıyorsanız bu hem ona hem kendinize karşı adil davranmadığınız anlamına geliyor. Ona kırıcı olmadan istemediğinizi belirtmenizi orgazm taklidi yapmanıza tercih edecektir.
mynet


İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

  1. erkeklerin aklında neler yokki.. ya kadınların aklında nevar ??

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top