Bir ilaç firması tarafından, sanal ortamda bin kişinin katılımıyla yapılan araştırmaya göre
Kadınların yüzde 38'i spordan sekse yapmak istemedikleri çoğu şeyden "adet dönemindeyim" diye yalan söyleyerek kaçıyor.

Bir ilaç firması tarafından, sanal ortamda bin kişinin katılımıyla yapılan araştırmaya göre yedi kadından biri partneriyle sevişmek istemediğinde "adet dönemindeyim" diye yalan uyduruyor. Bu da yatakta "başım ağrıyor"dan başka bir bahanenin de olduğuna işaret ediyor.

Çok sayıda kadın spora gitmek istemediği zaman, yüz kadından 20'si ise moralleri bozuk, yüzleri asık olduğunda aynı bahaneyi neden gösteriyor. Birilerine kötü muamele ettikten, birilerini kırdıktan sonra da öyle olmadığı halde "Çok sinirliydim çünkü adet dönemimdi" diyen kadınların da sayısı az değil.

Kadınların yüzde 90'ının adet döneminde sancı çektiği belirlenen araştırmaya göre büyük kısmı bu yalanları telefonda ya da sosyal medyada uydurdukları için suçluluk duymuyor.
gazetevatan
İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top