Birinin beni sevdiğini, benden hoşlandığını, bana aşık olduğunu, benimle ilgilendiğini nasıl anlarım? Seven insan sevgisini nasıl belli eder? Sevgi nasıl anlaşılır, sevmek ve aşk ile ilgili bilmek istediğiniz birkaç özel bilgi…

Seven insan bencil olmaz. Sevdiği insana karşı;

Birinin seni sevdiğini öncelikle onunla birlikte zaman geçirmeden anlayamazsın. Onunla konuşmadan, gözlerindeki ışığı ve heyecanı görmeden, sana olan davranışlarını analiz etmeden anlayamazsın.

Seven insan kırmaya üzmeye korkar.
Bencilliklerinden arınır.
Ben değil Biz dilini kullanır.
Sana karşı davranışları diğer insanlardan farklı olur.
Seni sevdiği için sana özel davranışlar ve anlayışlar geliştirir.
Herkesle olduğu gibi senle oluyor, herkesle konuştuğu gibi senle konuşuyor, senin diğer insanlardan farklı olduğunu sana hissettiremiyorsa seni sevmiyordur. Bu tip davranışlar zorlama ile olmaz. Otomatikmen kendiliğinden gelişen durumlardır.

Sana istediği kadar sevdiğini söylesin, senleyken kaşı göz oynuyorsa, senin beklediğini bile bile gecikiyor, başkalarıyla ya da başka bi şeylerle uğraşıyorsa, senle olmayı öncelik kabul etmiyorsa istediği kadar seviyorum desin, sevmediğini düşünmelisin derim.

Sevmek ayrıcalık vermektir. Ona özel bir yer vermek, özel davranışlar geliştirmektir. Saygı duymak, benimsemek, önemsemek, heyecanlanmak ve sıcaklık duymaktır.
http://www.bilgeis.com
İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top