İşte çinlilerin son rezaleti!

Çin’de görgü tanıkları tarafından görüntülenen bu vahşet, ortaya çıkmasıyla şok etkisi yarattı. 


Japon arabası kullanıyor diye hem arabasın ahemde kendine saldırdılar.
Görüntülerde, Japon markalı arabasını Japonya karşıtı bir gruptan korumaya çalışan Li Jianli isimli adamın uğradığı feci saldırı gözler önüne seriliyor.
Oynat
Elinde bir tuğla parçasıyla etrafını saran gruba kafa tutan Li, kafasına aldığı darbelerin ardından yere yığılıyor. Talihsiz adamın uğradığı vahşi saldırı nedeniyle sağ tarafı sakat kalırken, konuşmakta zorluk çektiği de öğrenildi.

Bu görüntüler ise birçok platformda sansürlendi.
Haber kaynak: milliyet.com.tr
Fahri Dr. Fahrettin diyorki: Bu çinliler çook oluyor çoookkk. Bildiğiniz gibi daha öncede çindeki müslüman türklere saldırmışlardı. Çin 20 yıla kalmaz dünyanın başına bela olur ahada buraya yazıyorum. Çin' i bizim gibi ülkeler zengin ediyor özellikle Müslüman ülküler hele hele Arabistan çin mallarının en büyük pazarlarından biri sağolsun bizim hacılarda burdaki çin malları yetmezmiş gibi oradan yüklenip geliyorlar. "Besle kargayı oysun gözünü" demişler

Biz Unutmadık...
Neydi ne olmuştu bir göz atalım videoyu mutlaka izleyin
Asya kıtasının ortasındaki Bir Türk yurdu, "Doğu Türkistan"  8 Tem 2009 ... Çin'in Doğu Türkistan'daki katliamı, Sokaklar uygur  Türklerinin cesetleriyle doldu.




İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top