30'dan fazla Kuveytli kadın geçtiğimiz haftalarda eşlerine boşanma davası açtı. Bakın gerekçeleri ne... 
 
 
 Feyza Gümüşlüoğlu / TİMETURK / Gulf News

30'dan fazla Kuveytli kadın geçtiğimiz haftalarda eşlerine boşanma davası açtı. Gerekçeleri ise ortak..

Kuveytli avukatın verdiği bilgiye göre, kendilerine Umre'ye gideceklerini söyleyen kocalarının aslında Yeni Yılı kutlamak için Lübnan'da olduğunu anlayan kadınlar derhal boşanma davası açtı.

Avukat Abdullah El Shibani 'birçok erkek aldatarak ya da eşlerine yalan söyleyerek evliliklerinin bitmesine neden oluyor. Bu çok sık karşılaşılan bir durum' dedi.

Al Siyasah gazetesine yaptığı açıklamada bu yılın başında 33 tane kadının kendisiyle irtibata geçerek eşlerine boşanma davası açmak istediklerini belirten avukat, 'Hepsinin ortak gerekçesi ise kendilerine Umre için Mekke'ye gideceklerini söyleyen kocalarının aslında Yeni Yıl'ı kutlamak için Lübnan'a gitmiş olmalarıydı.' diye konuştu.

Kuveyt'te boşanma oranlarının son zamanlarda çok yüksek seviyelere çıktığını kaydeden Al Shibani, bazı aktivistlerin ve dini liderlerin evliliğin önemine dair farkındalığı artırmak için çaba sarfettiğini dile getirdi.

"Çok önemsiz ve basit meselelerde dahi evliliklerini bitirmek istiyorlar. Bu gibi durumlarda boşanmanın çiftler arasında bir trend, bir moda olduğuna dair bir izlenime kapılıyoruz" diyen Shibani erkeklerin boşanmak için öne sürdüğü sebepler arasında 'karısının fikrini almadan saç rengini değiştirmesi' ya da 'ağız kokusu' gibi basit gerekçelerin çok yaygın olduğunu söyledi.

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top