Nette seçtiğim bedava fotoğraf düzenleme sitelerini sizlerle paylaşmak istedim
İnternetten fotoğraflarınızı düzenliyebilirsiniz fotoğraf üzerinde istediğiniz işi yapabilirsiniz.Hemde bedava.. Fotoğraflarınızı profesyonelce düzenleyebilir ve istediğiniz gibi oynamalar yapabilirsiniz.


BeFunky

 Bu fotoğraf sitesinin özelliği basitliği. Fotoğrafları yükleyip indirebiliyor, yazdırabiliyor ya da başka sosyal ağlarla paylaşabiliyorsunuz. Kesme, yeniden boyutlandırma, renkleri değiştirmek, resim formatını değişterme, efektler eklemek bu sitenin özelliklerinden yalnızca bazıları.


FotoFlexer
FotoFlexer. Fotoğraflarında alışılmışın dışında efektler kullanmayı sevenlerin oldukça hoşuna gidecek FotoFlexer, ilk bakışta çok tatmin etmesede içerisine girdiğinizde içine girince gerektiği kadar tatmin oluyorsunuz. Sabit diskinizden isterseniz sosyal resim sitelerinden Flickr, Facebook, Picasa gibi siteler üzerinden fotoğraflarınızı yükleyerek işe başlıyabilirsiniz. Fotoğrafınızı seçtikten sonra görüntü editörü yükleniyor ve oldukça basit arayüzle fotoğraflarınızı istediğiniz gibi düzenliye bilirsiniz.



Online fotoğraf editörlerini sunmaya devam ediyoruz....


Resizr 
Pek fazla özellik yok ancak benimde çok fazla fotoğrafla işim yok şöyle bir düzenleyip çıkacam diyorsanız işinize yarar. Kesme kırpma çevirme boyutlandırma, büyütme , küçültme gibi acil işlemler için kullanılabilir.


Geniş kapsamlı bir resim online resim düzenleme sitesi bence çok işinize yarar, üstelik daha girer girmez sizi türkçe özellikleriyle karşılıyor, rahat kullanabilir fotoğraflarınızı online düzenliyebilirsiniz. Yapmadığı iş yok gibi bir çok ücretli siteden daha iyi gibi geldi bana. Siteye girer girmez başka sitelerdeki gibi türkçe özelliği varmı yokmu aramınıza gerek yok türkçe olarak kullanılması büyük avantaj. Kesme, yeniden boyutlandırma, renkleri değiştirmek, resim formatını değişterme, efektler eklemek bu sitenin özelliklerinden bazıları zaten kullandıkça fark edeceksiniz ne kadar iyi olduğunu.


Fotoğraflarınıza çeşitli efektler yapabileceğiniz bir online resim düzenleme sitesi, Neler yapabilirim diye sorarsanız hareketli gif resimler yapabilirsiniz, kar, yağmur yağdırabilir, çerçeve içine alabilirsiniz, renklerini değiştirebilirsiniz, yazılar yazabilirsiniz. Girip kendiniz inceleseniz daha iyi olur


Java destekli çalışan resim düzenleme sitesi, fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz bir online foto editör sitesi



 En büyük özelliği birden fazla fotoğraf resminizi aynı anda düzenlemenize izin veren bir site. Öteki onli resim düzenleme siteleri gibi bundada çok amaçlı düzenlemeler yapabiliyorsunuz.



Bu fotoğraf düzenleme sitesinin en büyük ve esas özelliği eğlence amaçlı olması, yani resimlerinizden dergi kapakları, şakalar, kartlar, fotomontajlar gibi bir çok özellik var.
http://www.writeonit.org/


Fotoğraflarınızı eğlenceli animasyonların içine yerleştirebilir,hazır şablonlardan birini seçerek resminizi yerleştirebilir, alttaki resim bir örnek ve bunun gibi daha bir çok çeşit var.
http://photofunia.com/










Yorum Gönder Blogger

  1. http://1.bp.blogspot.com/-NDe24NZ3puM/UVR8oLEqvsI/AAAAAAAAADM/bnGubgoJAUg/s260/cooltext908998380.png :)

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top