CYBERLINK POWERDVD 12.0.1618.54 ULTRA MULTILANGUAGE (KATILIMSIZ)

En kaliteli Blu-ray ve DVD oynatma programı olan CyberLink PowerDVD ile DVD'lerinizi yüksek çözünürlük ve yüksek ses kalitesi ile izleyin. Bilgisayarınızda film, dizi, belgesel gibi yapıtların izlenmesi için dünya üzerinde en çok tercih edilen DVD, VCD ve diğer medya oynatıcısı PowerDVD en yeni sürümüyle karşınızda.



CYBERLINK POWERDVD ULTRA 12.0.1618.54 MULTILINGUAL (BLU-RAY VE DVD OYNATMA PROGRAMI)



Video formatlarının tamamına destek veren bir medya oynatıcısı olan CyberLink PowerDVD; AVCHD, AVCREC, MPEG-4 AVC (H.264), MPEG-2 HD ve WMV-HD gibi en yeni video formatları desteğinin yanı sıra, DTS, Dolby Digital EX gibi profesyonel ses teknolojilerine verdiği destek ile medya oynatıcıları arasındaki yerini en üstte tutmaya devam ediyor. CyberLink PowerDVD film izleme deneyimlerinizi dışarıya da taşımanız için esnek taşınabilir medya özellikleriyle size hareket halindeyken de hizmet sunuyor.
Geniş bilgi ve İNDİRmek için tıkla: http://www.fullprogramlar.org/ses-video-programlari/291-cyberlink-powerdvd-ultra-120161854-multilingual-blu-ray-ve-dvd-oynatma-programi.html


SONY VEGAS MOVIE STUDIO HD V11.0.75 (EN İYI HD VIDEO DÜZENLEME PROGRAMI)

Video düzenleme, ses kaydı ve DVD yazdırma işlemleri tek bir güçlü program içerisinde mevcut. Sony Vegas Movie Studio HD yüksek kalitede filmler düzenlemek için, videolar yaratmak için, DVD birleştirmek için ve daha bir çok işlem için kullanabileceğiniz mükemmel bir programdır. Dünya teknoloji üreticisi Sony`nin yazılım dalındaki en önemli programı olan Vegas ile ev sinemasına bakışlar tamamen değişiyor. Çünkü artık herkes bir profesyonel gibi efekt yönetebilecek.

Corel Website Creator X6 ile web sitesi tasarımı ve web sayfaları oluşturabilirsiniz. Onun sürükle-bırak işlevselliği ve XHTML, CSS, javascript ve XML ile sorunsuz entegrasyon web sitesi oluşturma kolaylaştırmak için birleştirir. Tek yapmanız gereken web sayfaları-hiçbir kodlama bilgisi gereklidir metin, grafik ve multimedya öğeleri sürükleyip yerleştirin! Çarpıcı görsel efektler oluşturmak ve yönetmek için Zaman Çizelgesi Düzenleyicisi'ni kullanın. Yakında web sayfaları oluşturmak ve bir profesyonel gibi çarpıcı web siteleri inşa edeceğiz!
Yeni! Etkileşimli web siteleri
Asenkron javascript ® ve XML (AJAX) widgetların bir koleksiyonu ile, Corel Site Aracı X6 kolay dinamik kullanıcı etkileşimi özelliği web tasarımı kolaylaştırır. Anında gibi akordeon gibi özelleştirilebilir sayfa öğeleri, sekmeli panel, ve web sitesi ziyaretçiler için daha etkileşimli bir deneyim sağlamak geçiş bölmeleri ekleyebilirsiniz. 
Yeni! Entegre web geliştirme web alanı, RSS beslemeleri, CSS, XHTML, PHP, ASP.NET, ColdFusion ®, ve JSP gibi en son web geliştirme teknolojileri, geniş bir yelpazede destekler.Gelişmiş HTML ve CSS nesne müfettişleri ile birlikte sihirbazlar kolaylık sunan bir WYSIWYG tasarım ortamı yararlanın. 
Yeni! Sürükle ve bırak web tasarımı Corel Site Aracı X6 sürükle ve bırak tasarım yeteneği sağlar. Yer görüntü, metin, ya da bunları tam olarak istediğiniz diğer sayfa öğeleri. 
Geliştirilmiş!Timeline Editörü web sitesi yaratıcısı dahilinde, bu metin, fotoğraf, grafik ve video gibi statik web sitesi içeriği hayat veren yardımcı olan Timeline Editör var. Kolayca tanıdık sürükle ve bırak düzenleme ortamı kullanarak karmaşık animasyonlar oluşturabilirsiniz.


Incomedia WebSite X5 Evolution ile web tasarım bilginiz olmadan bile harika web siteleri yapabilirsiniz. Incomedia WebSite X5 Evolution ile içindeki bir çok tema ve şablonlar ile hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Incomedia WebSite X5 Evolution ile shop tarzı alışveriş siteleri de yapabilirsiniz. Bu sihirbaz site içerisindeki menülerden tutun da programla birlikte gelen yüksek kalitedeki tam 70 hazır site şablonundan istediğinizi seçmeye kadar her konuda size yardım eder ve sitenizi belki de tek satır kod yazmadan tamamlamanızı sağlar.

Winamp'ın yerini doldurabilecek sağlam bir müzik oynatıcı olan AIMP, ufak boyutuyla hem sistemi yormuyor, hem de bilgisayar başında size sorunsuz, rahat bir ortam vaad ediyor. Winamp'ın neredeyse bütün özelliklerini içeren programda, birden çok çalma listesi de etiket şeklinde düzenlenebiliyor. Programın arayüzü gelişmiş olmakla beraber, menüleri kullanışlı; arka planda rahatlıkla çalışabiliyor. Hızlıdır, sistemi yormaz. 
Bu araç ile birlikte; Ses ve müzik türü dönüştürücüsü, Ses kayıt seçeneği,Etiket düzenleyicisi,Eklenti editörü de kullanımınıza sunuluyor.

Geniş bilgi ve İNDİRmek için tıkla: http://www.fullprogramlar.org/portable-programlar/256-amp-300-turkce-portable.html


MASK MY IP 2.2.8.2 TÜRKÇE 32 BIT 64 BIT (KATILIMSIZ)


Mask My IP ile ip adresinizi gizleyerek internette dolaşabilirsiniz. Mask My IP, Ip adresinizin gizlenmesi için hazırlanmış bir online gizlilik ve güvenlik programıdır. Bu program ile ip adresinizi gizleyerek internette rahat bir şekilde sörf yapabilirsiniz.  




AUTOPLAY MEDIA STUDIO 8 TÜRKÇE PORTABLE


AutoPlay Media Studio ile kolay bir şekilde profesyonel yazılımlar ortaya çıkartabilirsiniz. İçerisinde bulunan hazır kodlar sayesinde kendi adınıza Web TV, Aio programları, Radyo programı ve bunlara benzer birçok yazılımlar üretebilirsiniz ve kendinizi geliştirebilirsiniz. 

Bazı özellikleri;
Bilgisayarınızdaki programları bir araya toplayıp bunları görsel efektlerle süsleyip CD lerinize yazdırabilirsiniz.
Kendi adınızı-resminizi taşıyan MP3-Video Player lar yapabilirsiniz.
Gelişmiş kartvizitler hazırlayabilirsiniz.
Dergi CD leri görünümünde çalışmalar yapabilirsiniz.
Web TV yapabilme
Radyo programı hazırlayabilme
Veresiye, gelir gider takibi programı
Ve daha fazlası...


İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top