Aslıhan Gürbüz (Cazibe) - ŞenPiliç Reklamı
Saba Tümer ve Şukufe’den sonra Yahşi Cazibe!
Yahşi Cazibe dizisinin sevilen karakterlerinden Cazibe’ye hayat veren oyuncu Aslıhan Gürbüz, Şen Piliç’in yeni reklam yüzü oldu. Daha önce Saba Tümer ve Zuhal Topal ile çalışan Şen Piliç, şimdi de Yahşi Cazibe dedi.

Gıda pazarının önemli aktörlerinden Şen Piliç, yeni reklam filminde izleyicisine, son dönemde TV dizileri arasında kendisine özel bir yer edinen Yahşi Cazibe adlı dizinin sevilen karakteri Cezibe ile sesleniyor. Yani oyuncu Aslıhan Gürbüz. Daha önce de Saba Tümer, Zuhal Topal nam-ı diğer Şukufe gibi isimlerle çalışan marka, TV dünyasının parlayan isimlerini vakit kaybetmeden reklam filmlerine taşıyor.
Reklamda Aslıhan Gürbüz, Yahşi Cazibe’nin hamarat ev hanımı olarak izleyici karşısına çıkıyor. Yine dizideki gibi reklamda da Azeri Türkçesi ile rol alan oyuncu, geçtiğimiz günlerde keşfedilen güzel sesini de reklamda kullanıyor.
www.medyaloji.net sitesinden alınmıştır...

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top