Benimle konuş

Kadınların baş taleplerinden biri iletişim kurmak. Konuşmaya çok önem veren kadınlar, yatakta da konuşmaktan yanalar. Özellikle sevişme sonrasında. Erkeklerin sanki aralarında hiçbir şey yaşanmamış, sevişme öncesinde coşkulu olan, istekli görünen, kadını yatağa atmak için diller döken kendileri değilmiş gibi davranmalarından, hemen giyinip televizyonda maçı seyretmelerinden veya yatıp uyumalarından ya da giyinip evden çıkmalarından rahatsız oluyorlar.

Evli bir kadının görüşleri ise şöyle: "Her zaman beni sevdiğini duymak istiyorum ondan. Özellikle de sevişme sonrasında."

Sürprizler yap

Sevişme mekanı denince, akla hemen yatak odası ve yatak gelir. Sevişme vakti için de eğer çiftler evliyse ve balayı dönemi geçmişse iki alternatif var; ya yatağa girerken, ya yataktan kalkarken. Özellikle erkekler sabah gözlerini açtıklarında sevişmeyi pek severler. Genellikle bu saatlerde ereksiyon oldukları için, sevişmek isteğinde bulunurlar.

Ama görüşlerini aldığımız kadınların çoğu (eminim siz de onların içindesiniz), uyku mahmurluğu içinde sevişmenin hiçbir cazibesi olmadığını ve o anda sevişmek istemediklerini söylediler. Kadınlar bu işin görev gibi yapılmasından yana değiller. Bu yüzden de ilişkinin başında olduğu gibi sevişmek için özel anlar yaratılmasını bekliyorlar. Kadınların partnerlerine mesajı; "Sevişmeyi heyecanlı hale getirecek çözümler bul!"

Beni yanlış anlama

Aslında bu konuda hazıra konmak niyetinde değiller. Yani sürprizler yapma konusunda kadınların da talepleri var.

Daha doğrusu kadınlar sevişmek istediklerini belli etmek istiyorlar. Evde otururken, televizyon seyrederken, sinemada film izlerken, sokakta sarılmış yürürken sevişme arzusu ile dolduklarında, kocalarının yanına gidip, onu tahrik etmeyi istiyorlar. Ancak bunu belli etmekten çekiniyorlar ve çekindikleri için de harekete geçmiyorlar.

Tatmin olmadığımı bil

İletişim kopukluğu kadınların en çok şikayet ettikleri konuların başında geliyor. Kadınlar, sevişmek istediklerini söyleyemedikleri gibi, tatmin olamadıklarını da söyleyemiyorlar. Kocalarının kalbini kırmaktan çekindikleri için orgazm olmuş gibi yapıyorlar. Aslında istedikleri, erkeklerin bunu anlaması, orgazm olup olmadıklarını hissetmesi. Kadınlar tatmin

olmak istiyor. Ve olmadıkları zaman da bunu dile getirmek... Orgazm için belli uyarılara ihtiyaç duyduklarını erkeklerin bilmesini istiyorlar. "Sevişirken eşimin cinsel organıma dokunmasını istiyorum. Direkt olarak söylemeye utanıyorum. Birkaç kez belli etmeye çalıştım, elini aşağılara götürmeye çalıştım ama hiç oralı olmadı" diyor bir kadın.

Hemen boşalma

Genellikle erkekler hemen cinsel ilişkiye geçmek ve bir an önce boşalmaktan başka bir şey düşünmüyorlar. Vajinaya girmekle kadını zevkten çıldırttıklarını sanan erkekler, bunun dışındaki sevişme eylemlerini zahmetli bir iş gibi görüyorlar. Oysa orgazmın yaşanmadığı cinsel ilişkide kadınlar bir süre sonra aşık oldukları partnerlerinden bile soğuyorlar.

Kadınların sırları

Kadınların seks için önce kalbini ve beynini kazanmak ardından takdir, ilgi, sevgi ve şefkati üzerlerinden eksik etmemek gerekiyor

PSİKOLOG Barbara De Angelis'e göre erkekler stresle baş etmek ve gerilimden kurtulmak için seks yapıyorlar. Kadınlarınsa seks yapmaları için gerilimden ve stresten uzaklaşmaları şart. Durum böyle olunca kadınların cinsel hayatta istedikleri aslında normal hayatlarında saklı.


DE ANGELIS , kadınların cinsel hayatlarıyla ilgili bilinmesi gerekenleri 4 maddede topluyor ve kadının seksüel sırlarını ortaya çıkarıyor:

1- Kadınlar önce beyin ve kalplerinden uyarılırlar.

2- Kadınların seks arzusu duymaları için, kendilerini rahatlamış ve tüm problemlerden arınmış hissetmeleri gerekir. Bu çok önemlidir.

3- Kadınlar tahrik edilmekten çok hoşlanırlar.

4- Kadınlar seks konusunda aceleye getirilmekten nefret ederler.

Erkeklere öneriler

Psikolog De Angelis, iyi bir seks hayatı için erkeklerin atması gereken üç küçük adımı da şöyle özetliyor:

SEVGİ VE ŞEFKAT: Onun kalbini takdir, ilgi ve şefkatle doldurun yeter. Önce sevdiğiniz kadını, sevginize muhtaç kılın. O zaman, sizinle seks yapmaya muhtaç kaldığını göreceksiniz.

YATAK DIŞI İLİŞKİ: Sevişmek için yatağa girmeyi beklemeyin. Unutmayın, bir kadının yataktaki arzusunun miktarını belirleyen onunla yatak dışındaki ilişkinizde olup biten her şeydir.

ÖN SEVİŞME: Usta bir duygusal ön sevişmeci olun. Onu rahatlatmak için ne yapabileceğinizi sorun. Onu neyin seksi ve feminen hissettirdiğini bulun. Mum mu, iç çamaşırı mı, içi köpüklü bir banyo mu, masaj yağları mı?

KADINLAR "CADI" MIDIR?

Yapılan bir savaşta ünlü kral Arthur maalesef esir düşer. Karşı tarafin kralı bu büyük şahsı affedebileceğini ancak bir şartı olduğunu söyler. Kendisine bir soru soracaktır. Eğer Arthur soruya doğru cevap verebilirse hayatı kurtulacak aksi takdirde ölecektir. Soruya cevap verebilmesi için 1 sene süresi vardır. Soru aynen söyledir: KADINLAR NE İSTERLER?

Bu soru tabi ki dünyanın en zor sorusu. Ancak kralın fazla bir tercih şansı yoktur. Ülkesine geri döner. Türlü alimlere, bilir kişilere danışır ama soruya tam bir doğru yanıt bulamaz. Bu sorunun cevabını sadece yaşlı bir cadı bilmektedir. Artık en son gün gelmiştir ve Arthur mecburen cadıya gider. Cadı soruya cevap verecektir ancak bir şartı vardır. Cadı cevap karşılığında Arthur'un yakın arkadaşı ve en iyi ve yakışıklı şövalyesi ile evlenmek istemektedir. Arthur yıkılır ve bunu kabul edemeyeceğini söyler ve cadının yanından ayrılır. Sövalye olanları duyar ve krala koşup hiçbir seyin Arthur'un hayatından daha önemli olamayacağını söyler.
Ve cadıdan cevabı alırlar. HER ZAMAN KENDİ ÖZGÜR İRADELERİYLE KARAR ALMAK İSTERLER.

Evet kesinlikle doğru olan bu cevap sayesine kralın hayatı kurtulur, ancak şövalyenin hayatı sönmüştür. Cadı dünyanın en çirkin görünüşlü mahlukatıdır. Yemek yerken kuşar, tükürür ve her olumsuz davranışı gösterir. Şövalye ile evlenme gününde bile iğrenç davranışlar göstermiştir. Nihayet şövalye için en kötü an yani gerdek gecesi gelir. Ancaaaakk odaya girdiğinde karşısında cadı yerine dünyanın en güzel kadınını görür. Acayip şaşırır ve sorar. "Sen kimsin?". Kadın cevap verir. "Ben evlendiğin cadıyım. Ancak gündüzleri son derece çirkin ve geceleri son derece güzel olurum. Ya da gündüzleri son derece güzel veya geceleri son derece çirkin olurum. Nasıl gözükeceğime sen karar vereceksin".
Şövalye çok kısa bir süre düşünür. Geceleri mükemmel bir sevgili mi yoksa gündüzleri eşiyle beraber kazanacağı saygınlık mı? Ve şöyle cevap verir. "Nasıl olmak istediğine sen karar ver lütfen. Ben senin her haline karşı saygiliyim." Cadi bu karar karsisinda çok sevinir. "Sen bana seçme özgürlügünü verdin ve beni kisitlamadin sövalyem. Bu yüzden ömür boyu yanında güzel ve saygılı biri olarak gözükeceğim". Pekiiiii burdan çıkarttığımız sonuç ne? Ben size söyleyeyim isterseniz: KADINLAR İSTER SON DERECE GÜZEL İSTER SON DERECE ÇİRKİN OLSUN HER ZAMAN CADIDIRLAR.

KADINLAR NE DER NEYİ KASTEDER?

Ihtiyacimiz var. (ISTIYORUM)
Ne istiyorsan onu yap. (NASILSA BEDELINI ÖDETECEGIM)
 Konusmaya ihtiyacim var. (ONAYLANMAYA IHTIYACIM VAR)
 Konusmaya ihtiyacim var. (SIKAYET EDECEGIM)
 Sinirli degilim. (ELBETTE SINIRLIYIM APTAL HERIF)
 Romantik olup da su isigi söndürür müsün? (SARKAN YERLERIM VAR DA !)
 Bu mutfak cok kullanissiz. (YENI BIR EV ISTIYORUM)
 Yeni gece ayakkabisina ihtiyacim var. (ÖBÜR 60 CIFT TOZLU)
 Beni seviyor musun? (PAHALI BIR SEYLER ISTEMEK ÜZEREYIM)
 Beni ne kadar seviyorsun? (BUGÜN BIR HALT KARISTIRDIM)
 Bir dakika icinde hazirim sevgilim. (KALINCA BIR KITABA BASLAYABILIRSIN)
 Popom biraz büyük mü? (BANA GÜZELSIN DE)
Bir iletisim problemimiz var. (BENIMLE HEMEN UZLAS)
Hayir bagirmiyorum. (BENIMLE HEMEN UZLASSAN COK IYI EDERSIN)


http://www.neleryokki.com
İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top