Erkeğinizi elde tutmak isyorsanız bu haberimiz size özel... İşte çok özel sırlar...


Erkeği elde tutmak için, onu konuşmaya zorlamamak, parasız dışarı çıkmamak, durumu kurtarmak için ağlayıp sızlamamak, arkasından konuşmamak, kalabalık yerlerde fazla asılmamak, 'bir dahaki sefere' sözünü sürekli kullanmamak, fazla üstüne düşmemek, sırlarını ifşa etmemek, geleceği planlamamak ve evlilikten bahsetmemek gerekiyor.





ERKEKLER, KONUŞMAYI SEVMEZ

Uzmanlara göre, biraz suskun olan erkek sevgilinin sürekli üzerine gidip, ısrarla, her şeyin yolunda olup olmadığını sormak ters tepkiye yol açıyor. Böyle davranmakla aslında iyilik yapılmadığını vurgulayan uzmanlar, erkeklerin, kadınlar kadar çok konuşmayı sevmediğine ve tek başlarına da çok mutlu olabildiğine dikkat çekiyor.

Kadınlardan, erkeğinin neden suskun olduğunu düşünmelerini isteyen uzmanlar, "Eğer daha yeni kavga etmişseniz ve erkeğiniz sizinle konuşmuyorsa, o başka. Üstünüze alınabilirsiniz. Kalbini kırmış olabilirsiniz ve kızgınlığını konuşmayarak ifade ediyor olabilir. Eğer ortada bir tartışma yokken suskun davranıyorsa, belki de onun da biraz yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Onu soru bombardımanına tutmak yerine, suskunluğuna saygı gösterirseniz size daha minnetkar olacaktır" diyorlar.

HESABI DEVAMLI ONA ÖDETMEYİN

Erkeklerin genellikle cömert davranmayı sevdiğini ifade eden uzmanlar, "Ama bırakın, içlerinden gelerek bunu yapsınlar. Eğer her zaman hesap ödeme görevini ona bırakıyorsanız, kendilerini kullanılmış gibi hissederler. İlişkide eşitlik olmalı. Eğer sürekli sevgilinizin her şeyi ödemesini bekliyorsanız, kısa sürede asıl duygularınızdan şüphelenip ondan faydalandığınızı düşünecektir" uyarısında bulunmayı da ihmal etmiyor.

ARKASINDAN KONUŞMAYIN

İlişkinin sırlarını anlatmayı 'çok kötü bir şey' olarak nitelendiren uzmanlar, "Bir düşünün: En şık kıyafetlerinizi giyip arkadaşlarınızla birlikte bir davete gidiyorsunuz. Ne var ki aranızdaki bir olayın tüm detaylarını anlatmışsınız onlara ve şimdi sevgilinize anlamlı bakışlar atmaktan kendilerini alamıyorlar. Bu yine bir derece idare edebilir, ama sevgilinizin hatalarını anlatmak çok büyük bir gaf olur. Arkadaşlarınıza anlattığınız şeyler konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Siz unutabilirsiniz veya affedebilirsiniz ama, arkadaşlarınız size yapılan haksızlıkları kolay unutmazlar. Anlattıklarınız olumsuz olmasa da, sevgilinizle ilgili olan bütün sırlarınızı ortaya dökmekten kaçınmalısınız. Bazı olaylar yalnız sizin aranızda kalmalı" görüşünü savunuyor.

SIRLARINI AÇIKLAMAYIN

Sevgilinin hayatıyla ilgili birçok detayın bilinmesinin bir ayrıcalık olduğunu ve aynı zamanda sorumluluk istediğini söyleyen uzmanlar, "Size 5 yaşına kadar yatağını ıslattığını anlatmış olabilir, ama bunu herkese anlatırsanız rahatsız olabilir. Söylenecek ve söylenmeyecek şeyler var. Kaldı ki size anlattığı bütün sırları başkaları ile paylaşırsanız sizin ne ayrıcalığınız kalır? Oturun ve düşünün: Siz onun yerinde olsaydınız sizin her şeyinizi anlatmasını ister miydiniz? Selülit kreminizden tutun, göğüslerinizi büyük gösteren sütyenlerinize kadar her şeyinizi ortaya dökmesini ister miydiniz? Tabii ki hayır. Aynı şekilde onun da başkalarının bilmesini istemediği şeyler vardır. Kesinlikle anlatmamanız gereken bir şey daha var: Yatak odası davranışlarınız. Çıkardığı sesler ve gizli zevkleri hakkında asla konuşmayın.



ONA EMİR VERMEYİN

Erkeklerin, içlerinden geldiği gibi davranmayı sevdiğine ve sürprizlerle dolu bir hayat istediğine dikkat çeken uzmanlar, şunları kaydediyor: "Siz cumartesi akşamlarının programını 3 hafta önceden yaparsanız, çok sevdikleri sürprizleri yaşayamazlar. Fazla üstlerine düşerseniz, hareketlerinin kısıtlandığını düşünürler. Uzun zamandır biriyle birlikte olan bir erkek bile özgürlüğünden kolay kolay vazgeçmez. Eğer siz de planlama huyundan vazgeçemiyorsanız, en azından havayı yumuşatın. Ona öneri yapın emir vermeyin. Böylece kendine de söz hakkı verdiğinizi düşünür ve rahatsız olmaz".

kaynak: http://www.cosmoturk.com/ask-ve-cinsellik/erkegi-elde-tutmanin-sirlari-ahajh.html

İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top