Ayazma mesire yeri gezerken aklıma şu vietnam filmleri geldi hani abd askerleriyle savaşan vietnamlıların esrarengiz orman manzaraları şöyle dumanlı sisli, akar sular, ağaçlı, çalılar içindeki görüntüler vardıya aynen öyle manzara
Çanakkale Kaz Dağları Ayazma Milli Parkı (Ayazma mesire yeri) Esrarengiz gizemli büyüleyici manzarası tam kafa dinlemek için ideal.

Her yerden akan sular bir cennet bahçesini andırıyor.
Doğal buzdolabı
 Bu mağara çok küçük aşağıya doğru uzuyor mağaranın içine girdim durmak pek mümkün değil öyle soğukki sanki buzdolabı çalışıyor öyleki klima takılı gibi bir soğuk geliyor donarsınız yaz günü. Ağızları küçük küçük başka mağaralarda var.
 Su buz gibi çok soğuk hava sıcak olunca serinlemek için ayaklarını sokanlar var fazla tutmanız mümkün değil
Şu manzaranın güzelliğine bakın eşsiz güzellikte gözlerinizi kapatıp kuş sesleri böcek sesleri su şırıltısı arasında ruhunuz huzur bulur.
Çanakkale Kaz Dağları Ayazma Milli Parkı (Ayazma mesire yeri)bir başka güzel manzara
İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top