Sevgilinize En Güzel – En Etkileyici Günaydın Mesajları
Sevgilinize her sabah güzel bir süpriz yapmak istemez misiniz ? Sizin mesajınızla uyansın, bütün gün gönderdiğiniz mesajı düşünerek mutlu olsun istemez misiniz ? İşte size sevgilinizi etkileyecek en güzel “günaydın mesajları”.
Bu Sabah Bu sabah mavi bulutların avcuna sevgiyi gönlüne ve aşkı usulca kalbine bırakıyorum güneş her zaman doğsun ve her doğan güneş sana mutluluk getirsin.GÜNAYDIN BİTANEM
Günaydın iyi sabahlar, Okadar güzel uyuyorsun ki, Sanki bulutlar üzerinde, Uyan sevgilim sabah oldu. Kalk da kocana kahvaltı hazırla. Seni uyandırmak istemem, Elinden yemek çok güzel, Sen bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de yanımda otur, Bırak çayımı ben koyarım, Sen birtanem karşımda otur
Aç gözlerini rüyadan sonra ilk beni gör herşeyden önce al bu tatlı buse sanadır sana günaydın günaydın günaydın canım
Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın….
Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın….
Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın….
Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın
Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim
Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın
Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın 
Erkeklerin ve kadınların ilişkilere farklı yaklaştığı herkes tarafından bilinir. İki cinsinde aşık olmaları üzerine yeni bir araştırma yapılmış. Aşık olmak için ihtiyaç duyulan zamanı ve iki cinsinde aşık olma oranları ortaya konmuş. Araştırmayı konu edinen bu yazıya sitemizde yer vermek istedik.
Yapılan bir araştırmaya göre, erkekler ‘işte o kişi’ dedikleri kadını seçmekte hiç zorlanmıyor ancak ladınların kalbini kazanmak hiç de kolay değil. Daily Mail’ın haberine göre, aynı araştırma erkeklerin 5′te 1′inin ilk görüşte aşık olabildiklerini, yarısından fazlasının ilk randevudan sonra partnerlerine tutulduklarını ve 4′te 3′ünün ise 3 randevudan sonra kalplerini kaptırdıklarını ortaya koyuyor.
Kadınlar ilk görüşte aşık olmuyorlar
Diğer taraftan, sadece 10 kadından 1′i ilk görüşte aşık olduklarını belirtiyor. Kadınların çoğu ise gerçek aşkı bulduklarına ancak 6′ncı randevudan sonra ikna olduklarını ifade ediyor.
Alınan cevapların sonucunda, ilk görüşte ‘elektrik’ almanın daha çok feminen bir duygu olduğu tabusu da yıkılmış oluyor. Böylece erkekler ile kadınların ilişkilere bakış açısı arasındaki büyük fark bir kez daha ortaya çıkıyor. ntvmsnbc’nin haberine göre British Psychological Society profesörü Alexander Gordon, erkelerin dış görünüşe daha çok önem verdiklerini, kadınların değerlendirmelerinin ise çok daha karmaşık olduğunu vurguluyor. Kadınlar sosyal durumları erkeklerden daha iyi analiz edebiliyor.
Erkekler daha çok aşık oluyorlar
Yaşları 16 ile 86 arasında değişen ve 1500 erkek ile 1500 kadın arasında yapılan araştırmaya göre ortalama bir İngiliz erkeği hayatında 3 kez, ortama bir İngiliz kadın ise hayatında sadece 1 kez aşık olduğunu belirtiyor. Erkekler ‘seni seviyorum’ demeye de daha yatkın. Araştırmaya katılanların 4′te 1′i de kalp kırıklıklarını tamir edemediklerini söylüyor.

Yorum Gönder Blogger

  1. Slm güzel bayanlar 05335774085guzel sohbet için varmisiniz

    YanıtlaSil
  2. Slm güzel bayanlar 05335774085guzel sohbet için varmisiniz

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top